Select your timezone: Select
karolis.net

Serena Williams - Simona Halep

09/07 20:00
Added 2016/09/07 07:04 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 20.0%
  • No Opinions: 13.3%
  • Voted: 30

Pick: Serena Williams (Serena Williams 2-0) @1.750 8/10 -8.00

Serena Williams - Simona Halep (WTA US Open)

Bet : Serena Williams -1.5Set

Odds : 1.75 Tonybet

Šitas patraukė akį iš karto,tik kofo tikėjausi apie 2 tada tikrai vertėtu rizikuoti,bet vistiek šitam statymui matau nemažai pliusų. Susitinka jau daugkartinė čempionė ir t.t. Williams Serena prieš tą žaidėją,kuri tikrai gali visada pridaryti bėdų visiem,tai pačiai Serenai buvo įkandus ir pora kartų pasipriešinus,tačiau tai tik davė geresnį ispėjimą Serenai,kuri tik rimčiau pradėjo žiūrėti į Halep. Visgi šiai dienai situacija skiriasi nuo praeito mačo Indian Wellse,kur Serena laimėjo 2-0. Serena dabar žaidžia žymiai užtikrinčiau,dėl kelių priežąsčių A) Šis turnyras žymiai geresnis ir čia ji atiduoda daugiau jėgų ir motyvacijos 😎 Pasiruošus čia ji žymiai geriau ir visada žaidžia geriau būtent čia C) Halep turi problemų su nugara.

Kalbant apie Halep nugara, kažkuria mače ją stipriau perpute kondicienerius,tai problemus su nugara ir kaklu,dabar ji žaidžia su įtvaru,tai jei tai bent kiek pakenks ir taip silpnam padavimui,bus dar geriau.

Serena šiame turnyre turi keleta pliusų - Tai sustiprėjęs ir dar tikslesnis padavimas,first serve in stengiasi laikyti virš 65% , o pirmu padavimu šauna,net 176km/h. dvigubų klaidų daro po pora į mačą. Antrasis padavimas taip pat pakankamai stiprus,nors ant jo ir laimi ne tiek daug taškų. Visgi čia svarbu,kad ant pirmo padavimo ji laimi 90% taškų. Antras pliusas kaip visada geras return'as prieš silpniau žaidžiančias žaidėjas,tokias kaip Halep - tai apie 50-55% return taškų laimės. Ir iš žaidimo svarbu,kad ji žaidžia gerai ir laimi,nereikia savęs motyvuoti labai daug,juda geriau nei įprastai,kai tesiog pajūdėti negali ir mačas tampa sunkus,o žinant,kad ji ruošėsi ilgai ir neturėjo iki tol jokių krūvių,tai jėgų netruks.

Simona - Pagrindinė jos bėda,tai jos stilius šiandien,jei tai nebus super sėkminga diena,jos agresyvumas ją ir pražudys,ji mėgsta žaisti greitai,kaip su Suarez žaidė agresyviai,greitai mažiau gynėsi,bet tai pasiteisino labai gerai,nes Suarez nespėjo,smūgiai buvo per silpni kažką padaryti,visgi prieš Serena toks žaidimas bus nelabai geras,nes ji mėgsta greitesnį žaidimą,stiprų, o kovoti jėga prieš Serena,tai visada klaida,nes ji apžais daug lengviau priešininke dauguma atvėju,o vat ji nemėgsta lėto klampaus žaidimo,kuris priverčia ją judėti,lėtai žaisti. Visgi minusai Simonos aiškus šiandien - silpnas padavimas,kuris dar prie to ir ankstesniuose mačuose labai trukdė,kadangi pirmas neina pakankamai gerai,o antrasis yra 70Mph,tai yra didžiausias minusas. Ant antro padavimo prieš daugumą žaidėjų pralaimi Simona ir atiduoda taškus. Prisimenant mačą su Suarez matėsi,kad ne viskas yra gerai,o ypatingai,kad trūksta šaltų nervų ir užtikrintumo,ypač paduodant mačo pritrūko to.

Dar svarbus faktai pas abi - Serena daro vėl kaip visada daug winnerių,bet labai sumažino klaidų skaičių,kas yra labai gerai ir kitaip nei Halep,kurios vieną iš mačų reiktu išskirti,tai su Babos Timea,kuri galimai tinka kaip pavyzdis kovos su Serena - ten Halep žaidė labai sunkiai - 16 winnerių 36 unforced errorai,tai rodo,kad jėgų prieš paprastas stipresnias fiziškai žaidėjas nepakanka ir kyla bėdų. Tame mače išsigelbėjo,bet ten ir Babos pridarė daug klaidų,kurių manau nedarys Serena ir aišku Serena geresnė žaidėja. Panašu buvo ir su Safarova,kuri puikiai žaidė ant antro Simonos padavimo,tai šiandienos raktas,kurį žinos Serena ir naudosis tuom.

Apibendrinant - Tikiuosi geros Serenos motyvacijos ir geros pradžios,nei daug nei mažai,kad laikytu savo pirmus padavimus,kurie nulems šiame mače daug,jei neduos kabintis iš pat pradžių Simona tesiog pradės nervintis ir nesusitvarkys. Jei Serena nori laimėti per du setus,tai jai tesiog reikia laikyti first serve in virš 60% - Laimėti pirmą padavimą virš 80%, o antrojo nenuleisti mažiau nei 50%. Ant returno laimėjus 40% taškų, o tikriausiai dėl nugaros Halep ji paduos prasčiau,galima tikėtis,kad daugumą antrų padavimų laimės Serena,tai tokie procentai įmanomi. Prie visko prisidės ir stresas kaip visada Halep žaidžiant prieš Williams,o Serena turėtu vengti klaidų,kurių tikrai daugiau 25 neturėtu padaryti.


18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)