Select your timezone: Select
karolis.net

Gael Monfils - Lucas Pouille

09/06 16:00
Added 2016/09/06 07:16 | 2 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 24

Pick: Gael Monfils (Gael Monfils -5.5 Game's) @-143 8/10 +5.60

Puikus paprastas statymas,taip Lucas labai gerai pasirodė šiame grandslame,panašiai buvo ir Wimbledone,nors žolės kortai atrodė ne jam,kaip ir hard kortai atrodo dar ne jam turėtu būti,nes karjerą pradėjo puikiai clay kortose. Visgi žaidėjas puikiai juda ir yra daug kuom panašus į savo priešininką Gaelį,kuris beabejo jo geras draugas,laisvalaikio partneris,bei treniruočių kolega,nenuostabu,kad Luco žaidimo stilius yra panašus į Gaelio,ypatingai forehandas,nors pastaruoju metu Luca panašesnis į senąjį Monfilsą,kai jis šaudė tokius kozerius,žaidė stipriai spalvingai,dabar Monfils subrendo ir jį šiek tiek matome kitokį.
Monfilsas šiemet padarė daug darbo visuose frontose,labiausiai nuotaikos,mąstymo ir strategijos,jei ankščiau kaip minėjau matėme jo galingus žaidimus dabar pradėjo žaisti labiau galvotai,tą matėme prieš Bagdatį praeitame rounde,kai jis laikydavo rallius,jo smūgiai ėjo nedaug už kvadrato,keisdavo kryptis,kas vertė Bagda klysti,nes jo dabartinis žaidimas būtent yra daug klaidų prašantis ir mažai efektyvumo duodantis. Monfils būtent ant to sužaidė gerai,pats mažiau klysdamas ir rizikuodamas,galima tikėtis,kad čia bus panašu,tik aišku trukdys tas žaidėjų bendravimas,draugiškumas Gaelis ankščiau sunkiau žaisdavo prieš saviškius,nes atrodo galvodavo čia bus draugiškai,dėl to dažnai nudegdavo,ypač nuo Simono.
Visgi kokie šiandien pliusai - Monfils jėgų turėtu turėti žymiai daugiau,nes jo mačai buvo trumpėsni,priešininkai ne tokie geri šiai dienai Monfilsui. Tuo tarpu Lucai priešininkai buvo visi pakankamai stiprus,ta rodo ir rezultatai,šitaip sukovoti su kiekvienu turėjo atimti daug jėgų,o ypatingai mačas su Nadaliu,jam turėtu padaryti žalą,nes po tokių pergalių dažnai žaisti būna žymiai sunkiau.
Kokie faktoriai šiandien nulems laimėjimą - Luco padavimas bus faktorius,kadangi manau jėgų nebus daug,o padavimas sužaiždia didelę dalį pas Luca,tai first serve in nebus pas Luca didesnis nei 50%,kas daug ką nulemti gali, antrį padavimai tikriausiai bus nepakankamai stiprus,kas bus begalo didelis pranašumas Monfils,kuris priešininkų antruosius padavimus šiame turnyre labai gerai sužaidžia,jei pirmasis neis padavimas Luca bandys kompensuoti,tai stipresniais antraisiais kas prives prie šiek tiek dvigubų klaidų,kurios manau bus svarbiais momentais,kai silpno padavimo duoti negalima bus.
Antras faktorius - Žaidimo stilius Lucos,kuris jį verčia klysti labai daug,jei padaro Winnerių 20. Tai unforced būna vistiek irgi apie 20. Nadal mače 59 Winneriai, 53 unforced - o jei dar pridėti forced,kuriuos Monfils priverčia daryti. Šitokie rodmenys,tikrai maišys laimėti daug taškų.
Trečias faktorius - Monfilsas, tai jo patirtis,dabartinė forma,padaryta pažanga,bet be abėjo jo geras žaidimas,čia nebus Nadalis, Monfilsas žino su kuo žais,kaip priešininkas žaidžia ir manau,neturėtu daryti kažkokių stambių vaikiškų klaidų. Svarbiausia jo užtikrintumas,jis nesiplėšys padares breiką,nemegins sutrypti varžovo,puikiai skirsto jėgas,žaidžia taip,kad laimėti. Taip pat gerai dirbama ant returno pas Monfilsą, stengiamasi daryti kuo mažiau klaidų,aišku dėl to jau mažiau matome winnerių.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)