Select your timezone: Select
Grynakraujis

Crystal Palace - Leicester

09/14 14:00
Added 2024/09/13 09:02 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 100.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 3

Pick: Both to score No @1.900 7/10 -7.00

Sveiki.
Premier lyga. Crystal Palace prieš Leicester. Judam su statymu, kad At least one team nepelnys goal.
Crystal Palace kolkas švaisto daug savo progų ir scoreo vos 2 goals per 3 matchus. Tai jiems neleido win dar nei vieno matcho šiame sezone Premier lygoje. Gynyba visada Crystal Palace turėjo solidžią, bet po Andersen išvykimo ji atrodo kiek labiau pažeidžiama. Vis dėl to buvo ir daug nesekmės pas juos rungtynėse. Čia bus puiki proga pasiimti pagaliau Peru ir dar namie, tačiau norint to reikai išlaikyti ir sausus vartus.
Leicester kaip tik overperformina pagal goals. Per 3 matchus 3 įvarčiai ir visuose matchuose pasižymėta, tačiau pažiūrėkime į statistiką. Prieš Totte tik 7 smūgiai ir 3 į vartų plotą ir visi matėme kaip pasisekė jiems ten išplėšti lygiąsias (ties axG buvo 1.15). Kitame matche prieš Fulham - 10 smūgių, 4 į vartų plotą, 0.47 xG ir vistiek pasižymėta goals. Paskutiniame matche su Aston Villa - 9 smūgiai, 3 į vartų plotą, 0.24 xG ir vėl goals. Puikiai amtome iš statistikos, kad progų nesusikuriama daug ir dažnai jos net nėra labai geros, bet kažkaip pasižmima. Tiesa gintis sekasi visai dar neblogai jiems, tačiau nėra nepramušami.
Matau čia Crystal Palace Peru, tačiau norint jiems win, reikia manau pagaliau neprasileisti ir goal. Neatmetu galimybės, kad ir patys Crystal Palace will not score, nes kaip ir minėjau progos tikrai yra švaistomos vėjais, tačiau statymas labiau paremtas Leicester nesėkme.
Koef neblogas, manau dar pakris. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)