Select your timezone: Select
matas

Beatriz Haddad Maia - Simona Halep

08/14 17:30
Added 2022/08/14 06:30 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 33.3%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 3

Pick: Beatriz Haddad Maia @156 8/10 -8.00

Jei brazile butu tiek daug nepraleidus sia savaite kortuose ir kad paskutinis mačas su Karolina Pliskova vyko pries mazdaug 17val, tai cia butu beveik all in ivykis, taciau dar kazkiek mazesnes vertes.
Beatriz Haddad Maia sitam turnyre iveikineja rimtas hard dangu zaidejas Bencic, Swiatek ir sianakt Karolina Pliskova. Net nesitikejau, kad ceke Pliskova rodis toki Ghana gera tenisa sianakt ir nesugrius, tiesiog puikus wineriai, neblogas padavimas, taciau cia buvo momentas, kad brazile tiek atvargus sia savaite, atrodytu turetu prastet zaidimas antram sete, tai ji dar ji gerindavo, tiesiog prideda jegos ir tikslumo ir kada reikia pagerina zaidima. Su Karolina antram sete is 1:5, laimejo 7:6, ivertinus, kad danga labai greita ir ceke nemazai Ace daro. Paziurejus giliau ir su Bencic treciam is 0:2 returnas buvo , ir su Swiatek treciam po breiko 0:1 irgi returnino, fantastika, kiek energijos pas brazile. Toliau Haddad judejimas ir nuotaika korte, visada pakili ir uzsivedus, kontroliuoja padeti.
Halep Nepal ant hard dangu ir zoles tai faktas, ypac su tikrom siu dangu zaideju, cia tik labai gero sutapimo ir atsitiktinumo tvarka taip toli nuejo, nes dazniausiai jai ant hard dangos nukeliauti iki pusfinaliu, jau labai didelis issukis. Ugis zemas, servo nera, kojom cia nepribegiosi. Jau ja butu lengvai aplosus Gauff, bet ta vargsiuke jau buvo atzaidus du sunkius macus paeiliui po 2:1 ir pritruko jegu. Vakar paziurejau rumunes maco su Pegula pabaiga, kai rumune vede 5:2. Pegula paskutiniu metu nieko gero nerodo, taciau tik per plauka pavyko uzdaryti ta seta rumunei, nes visai jau jegos buvo apleide . Pegula praktiskai galejo issilyginti u5:5 . Per mača Halep padare 10 doublefault, treciam sete pirmu padavimu laimejo tik 54 proc, antru 50 proc. , treciam sete suteike Pegulai 7 breikpoint galimybes.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)