Select your timezone: Select
Dioni

PSV v BATE

08/29 22:00
Added 2018/08/29 19:26 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Over (Result/Total Goals 2.5) @2.000 10/10 +10.00

Ρεβάνς για τα pley off του Champions League με την Αιτχόφεν να υποδέχεται την Μπάτε Μπορίσοφ. Πρώτο ματς 3-2 υπέρ των Ολλανδών. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Πήγε για την νίκη στη Λευκορωσία η Αϊντχόφεν και αυτό έκανε. Δέχτηκε πρώτη γκολ και μάλιστα μόλις 9’, αλλά στο 35’ και το 61’σκόραρε αυτή και πέρασε μπροστά στο σκορ. Στο 88’ η ΜΠΑΤΕ ισοφάρισε σε 2 – 2 και έδειχνε ότι τουλάχιστον θα γλιτώσει την ήττα, όμως η PSV στο επόμενο λεπτό σκόραρε ξανά με τον Μάλεν και πήρε σπουδαία νίκη, που ισοδυναμεί με κάτι παραπάνω από μισή πρόκριση. Για το πρωτάθλημα το Σάββατο η Αϊντχόφεν πήγε στο Τσβόλε για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα και πάλι νίκησε με ένα γκολ στο τέλος (93’) επικρατώντας με 2 – 1 αποτέλεσμα που την διατήρησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παρά την αλλαγή στον πάγκο το καλοκαίρι και δείχνουν πως και φέτος θα είναι ανταγωνιστική και πρώτο φαβορί για ένα ακόμα πρωτάθλημα . Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές από την Αϊντχόφεν.
Αντίθετα με την Μπάτε που δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Επηρεασμένη από την ήττα και από τον τρόπο που αυτή προέκυψε, ήρθε 1 – 1 στη Βίτεμπσκ και μάλιστα μάλλον θα πρέπει να νιώθει και ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Δύσκολο το έργο της σήμερα καθώς για να έχει ελπίδες πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές παρόλα αυτά θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και ότι προκύψει.
Μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης η Αιντχόφεν που με την εμφανή διαφορά ποιότητας αναμένεται να κάνει μια ακόμα νίκη. Η Μπάτε δεν έχει λόγω να κλειστεί οπότε περιμένω να δούμε ανοιχτό παιχνίδι και θα ποντάρω στο να κερδίσει η γηπεδούχος και να δούμε και αρκετά γκολ. 1 & OVER 2,5.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)