Select your timezone: Select
Dioni

PAOK v Benfica

08/29 22:00
Added 2018/08/29 18:54 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Yes (Both Teams To Score) @1.830 10/10 +8.30

Ρεβάνς για τα play off του Champions League ανάμεσα στον Πάοκ και την Μπενφίκα. Πρώτο ματς 1-1. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος θα ακολουθήσει ρεβάνς και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα του Παοκ αλλά τελικά κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη καθώς έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης με 1-0. Δεν ήταν καλός, είχε αλλαγές στην ενδεκάδα του και το μυαλό του μάλλον στην σημερινή αναμέτρηση και χρειάστηκε ένα πέναλτι για να σκοράρει στο 58΄και να πάρει τους 3 βαθμούς. Σημαντική νίκη αν σκεφτούμε πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 λόγω της τιμωρίας που κουβαλούσε από πέρσι. Απόψε υποδέχεται την Μπενφίκα μετά το 1-1 της Πορτογαλίας και έχει την ευκαιρία να μπει στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η Μπενφίκα προέρχεται από ισοπαλία εντός έδρας 1-1 στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 64΄, πίεσε από εκείνο το σημείο και μετά την αντίπαλο της και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86΄ και να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας . Μετά από 3 αγωνιστικές είναι στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς σε ισοβαθμία μαζί με άλλες 3 ομάδες. Μόνο νίκη θέλει στην Τούμπα η ισοπαλία με 2-2 και πάνω για να βρεθεί αυτή στην κλήρωση της Πέμπτης για τους ομίλους της χρυσοφόρας διοργάνωσης. Το κλίμα πάντως δεν είναι και το καλύτερο στην ομάδα, κόσμος και δημοσιογράφοι ασκούν κριτική για τον προπονητή με την φημολογία να αναφέρει πως σε περίπτωση αποκλεισμού να έχουμε αλλαγή στον πάγκο!

Αναμένεται μεγάλη μάχη σε μια κατάμεστη Τούμπα. Ο Παοκ λόγω έδρας έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά η Μπενφίκα έχει την τεράστια εμπειρία να διαχειριστή ανάλογα ματς. Βλέπω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες μιας και έχουν την ποιότητα μπροστά αλλά αμυντικά κάνουν λάθη και δίνουν ευκαιρίες στον αντίπαλο να τους κάνει φάσεις.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)