Select your timezone: Select
Dioni

Dyn. Kiev v Ajax

08/28 22:00
Added 2018/08/28 17:38 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Away/Yes (Results/Both Teams To Score) @4.500 10/10 -10.00

Παιχνίδι ρεβάνς για τα play off του Champions League, ανάμεσα στην Ντιναμό Κιέβου με τον Άγιαξ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος με το πρώτο ματς θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Νίκη για τον Άγιαξ την προηγούμενη εβδμομάδα με 3-1. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος. Γκολ στην πρώτη φάση του ματς για τους γηπεδούχους και παρότι δέχτηκαν την ισοφάριση γρήγορα, δεν πτοήθηκαν και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατάφεραν μέχρι το ημίχρονο να κάνουν το 3-1. Έπεσε στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός, οι γηπεδούχοι με καλό για την ρεβανς σκορ κράτησαν εύκολα μακριά από την εστία τους την Ντιναμό και έτσι πήραν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Το Σάββατο για το πρωτάθλημα η Ντιναμό απώλεσε 2 βαθμούς, επηρεασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και την μη συνοχή έχοντας πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, στην έδρα της Τσερνομόρες. Πρώτη απώλεια μετά από 4 νίκες και έπεσε στην 3η θέση με 13 βαθμούς, στο μείον 2 από την πρωτοπόρο Σαχταρ Ντονετσκ.

Ο Άγιαξ δεν συνάντησε καμία δυσκολία από την αδύναμη Έμεν και την φιλοδώρησε με 5-0 στην έδρα του. Είχε αρκετές αλλαγές εν όψη και της αποψινής ρεβάνς αλλά αυτό δεν τον επηρέασε καθόλου για να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να σκοράρει 2 φορές στο π΄ρωτο ημίχρονο και 3 στο δεύτερο για να πάρει μια πολύ εύκολη νίκη. Είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, 2 μείον από την Αιντχόφεν στην προσπάθεια του για τον τίτλο μετά από 4 χρόνια

Αναμένω ματς με πολλές φάσεις και καλό ρυθμό. Η Ντιναμό πρέπει να ρισκάρει για να πετύχει το γκολ που θα της δώσει ώθηση για να διεκδικήσει την πρόκριση .Το δύσκολο είναι όμως να κρατήσει χωρίς τέρμα τον Άγιαξ που αν σκοράρει είναι απίθανο μετά για μένα ακόμα και να χάσει το ματς. Ρισκάρω στο GG & 2.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)