Select your timezone: Select
Dioni

D. Zagreb v Young Boys

08/28 22:00
Added 2018/08/28 17:23 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Yes (Results/Both Teams To Score) @4.330 10/10 -10.00

Παιχνίδι ρεβανς για τα play off του Champions League ανάμεσα στην Ντιναμό Ζαγκρεμπ και την Γιούνγκ Μπόις. Πρώτο ματς 1-1. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες στο πρώτο ματς στην Βέρνη της Έλεβετίας. Καλύτερη οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν από νωρίς , έχασαν ευκαιρίες να μεγαλώσουν το προβάδισμα τους αλλά δεν τα κατάφερε και όσο περνούσε η ώρα η Ντιναμό ανέβαζε την απόδοση της και βρήκε στο 38΄το εκτός έδρας γκολ που έψαχνε. Στο δεύτερο μέρος μάλιστα, ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Το Σάββατο για το πρωτάθλημα έχοντας σχεδόν άλλη ενδεκάδα- μόνο ο τερματοφύλακας δεν άλλαξε- νίκησε εντός έδρας την Λοκομοτίβα με 1-0 με γκολ στο 48΄ για να πάρει το τρίποντο που με συνδυασμό τα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής την έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η Γιούνγκ Μπόις και αυτή με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της νίκησε το Σάββατο για το πρωτάθλημα Ελβετίας εντός έδρας 5-2 την Ξαμάξ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 10΄αλλά πίεσε την αντίπαλο της και με την ποιότητα που διαθέτει κατάφερε να πάει στο ημίχρονο προηγούμενη με 2-1. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ισοφάρισε η Ξαμάξ σε 2-2 αλλά μέχρι εκεί. Η πρωταθλήτρια δεν είχε διάθεση για απώλεια βαθμων και με την επίθεση της να πετάει φωτιές σκόραρε 3 ακόμα γκολ για να φτάσει τελικά σε μια άνετη νίκη. Παραμένει στην κορυφή μετά από 5 αγωνιστικές χωρίς να έχει χάσει βαθμό και στο συν 7 από την Βασιλεία με την οποία θα παλέωει για το ριπίτ.

Ματς για γερά νεύρα με τις δύο ομάδες να έχουν την ευκαιρία της συμμετοχής στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης. Δεν θα είναι εύκολο ματς για τους γηπεδούχους αλλά θεωρώ πως έχουν τον πρώτο λόγο έστω και αν δεν τους φτάσει το ένα γκολ καθώς οι Ελβετοί σκοράρουν με μεγάλη ευχέρεια. 1 & GG η επιλογή μου.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)