Select your timezone: Select
Defencebet

Benfica v PAOK

08/21 22:00
Added 2018/08/20 15:20 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: To Qualify @3.500 10/10 -10.00

Πρώτος αγώνας την Τρίτη 21 Αυγούστου και ώρα 22:00 στο «Da Luz», όπου ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται ένα βήμα πριν τον μεγάλο όνειρο την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League θα βρεθεί αντιμέτωπος απέναντι από τους αετούς της Λιασαβόνας.

Η Μπενφίκα έκαμψε το εμπόδιο της Φενερμπαχτσε με μία νίκη με 1-0 εντός και μία ισοπαλία 1-1 εκτός πήρε το εισιτήριο για τα πλει οφ του θεσμού και εξασφαλισε την συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League.Στις εγχώριες διοργανώσεις ξεκίνησε με το δεξί με 6 βαθμούς και συνολικά 5-2 τέρματα φιγουράρει στην κορυφή της Primeira Liga μαζί με την Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η ομάδα του Ρασβαν Λουτσεσκου έκλεισε σωστα τους διαδρόμους των Ρωσων στον επαναλητπικό έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη τελικά στο τελευταίο τέταρτο έπαιξε για το αποτέλεσμα και τελικά τα κατάφερε.
Εκτος αποστολής ο Ελ Καντουρί που είχε πάρει φανέλα βασικού στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πιθανών αντικαταστάτης να είναι ο Ουάρντα ενώ εκτός αποστολής το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Πόντους Βέρμπλουμ που ξεκίνησε κανονικά τις προπονήσεις με την νεα του ομάδα.


Προιστορία:Το 2014 στην φάση 32 σε διπλούς αγώνες οι Πορτογάλλοι πήραν την πρόκριση με δύο νίκες 0-1 εκτός και 3-0 εντός ενώ στο μακρινό 1999 στην φάση του κυπέλλου ουέφα στον γύρο του θεσμού μετά την 1-2 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχασε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι καθώς είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ επί της σημερινής αντιπάλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Σέρβος Milorad Mazic όπου είχε σφυρίξει τον φετινό τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ με την Λίβερπουλ.Κρατάμε ότι βγάζει από το τσεπάκι του 4 κίτρινες κάρτες μέσο όρο για τους λάτρεις των ειδικών στοιχημάτων.

Πρόταση:Εφτασε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα με όπλο την ΤΟΥΜΠΑ εάν καταφέρει να βρει δίχτυα στην σημερινή αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ έχω την αίσθηση ότι η πρόκριση στο 3.50 αξίζει το ρίσκο για την Ελληνική ομάδα να αλλάξει σελίδα.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)