Select your timezone: Select
Defencebet

Jong AZ v Almere City

08/20 21:00
Added 2018/08/20 01:59 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Yes (Both Teams To Score - 1st Half) @3.500 10/10 +25.00

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην κατηγορία Eerste Divisie κλείνει με την αναμετρηση που θα διεξαχθει στο Afas trainingscomplex με την Γιονγκ Άλκμααρ να φιλοξενεί την Αλμιρε Σιτι.

Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 16η θέση στον βαθμολογικό πίνακα την προηγουμένη σεζόν,ανέβαζαν την δυναμική τους εντός έδρας εκει όπου είχαν συλλέξει τους 31 από τους συνολικά 56 βαθμούς έχοντας ρεκορ 9-4-6 με συνολικά τέρματα 32-35.Με 70 τερματα παθητικό διέθεταν την 4η χειρότερη άμυνα στην κατηγορια.Σε 4 φιλικες αναμετρησεις σημειώθηκαν 4 ή περισσότερα τέρματα και σκόραραν αμφότερες οι δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους τερμάτισαν στην 9η θέση στο τέλος της περσινής περιόδου αλλά στην διαδικασία των αγώνων μπαράζ ανόδου ενω πέρασαν με επιτυχία τα εμπόδια της Ρόντα και της Μάαστριχτ σε διπλές αναμετρήσεις τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια της Eresivisie καθώς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 ηττήθηκαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την De Graafschap.Τεραστιο το προβλημα στο αμυντικο κομματι μακρια απο το γηπεδο τους καθώς διεθεταν την χειροτερη αμυνα και είχαν συλλέξει μόλις 15 από τους συνολικά 52 βαθμους. Στις από τις 4 αναμετρήσεις στα φιλικά προετοιμασίας σημειώθηκαν 3 η περισσότερα τέρματα ενώ σκοραρν αμφότερες οι δύο ομάδες.Αξιζει να σημειώσουμε ότι στις 3 εξ αυτών επαλήθευτηκε το αμφισκορο στο πρώτο ημίχρονο.


Προιστορία:Στις 2 τελευταιες αναμετρήσεις των δύο ομάδων σημειώθηκαν 5 ή περισσότερα τέρματα και σκόραραν αμφότερες οι δύο ομάδες ενώ στην μια εκ των δύο σκόραραν αμφότερες στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο μια επιλογή ρίσκου μεν αλλά θα πρέπει να την έχουμε στα υπόψη.

Για τους λάτρης των λεγόμενων fun bet ποντάρισμα των αξίζει να αναφέρουμε το στατιστικό στοιχείο του διαιτητη της συνάντησης Free Van Herk όπου έχει σφυρίξει την έσχατη των ποινών από την άσπρη βούλα σε 8 απο τις συνολικά 27 αναμετρήσεις.

Πρόταση:Να σκοράρουν αμφότερες στο α ημίχρονο με απόδοση 3.50

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)