Select your timezone: Select
Dioni

Austria Vienna v Wacker Innsbruck

07/27 21:45
Added 2018/07/27 15:28 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over (Goals Over/Under 1st Half 1.5) @2.620 10/10 +16.20

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η πρώτη κατηγορία της Αυστρίας με την αναμέτρηση Aoούστρια Βιέννης - Βάκερ Ίνσμπρουκ. . Να εμφανιστούν βελτιωμένοι σε σχέση με την περσινή σεζόν θέλουν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται ως πρωταθλητές της δεύτερης κατηγορίας και προσδοκούν να αποφύγουν νωρίς τον κίνδυνο και να φτάσουν όσο ψηλότερα μπορούν. Η Αούστρια μετά από μία διετία στο αχανές «Ερνστ Χάπελ» επιστρέφει απόψε στη φυσική της έδρα την «Τζενεράλι Αρένα» την οποία ανακατασκεύασε πλήρως.
Από μια πολύ άσχημη σεζόν προέρχεται η Αούστρια Βιέννης, η οποία δεν κατάφερε να τερματίσει ούτε καν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Ο κόουτς Λετζ που ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Φλεβάρη συμμάζεψε κατά πολύ την κατάσταση, όμως δεν πρόλαβε τις θέσεις της Ευρώπης. Παρ' όλα αυτά, η νίκη με 4-0 επί της Σάλτσμπουργκ την τελευταία αγωνιστική άφησε ελπίδες πως η νέα σεζόν θα είναι αρκετά καλύτερη. Στο Κύπελλο, οι πρωτευουσιάνοι ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της ερασιτεχνικής Αούστρια ΧΙΙ με 4-0. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν σήμερα ο μπακ Μαρτσίνκο, οι χαφ Γιέγκο και Σαχ και ο επιθετικός Μονσχάιν.
Από τη μεριά της, η Βάκερ Ίνσμπρουκ ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία ως πρωταθλήτρια από την Έρστε Λίγκα με σχετική ευκολία. Από νωρίς μέσα στη χρονιά ξέφυγε από τους διώκτες της, ενώ είχε μόνο να σκεφτεί την Χάρτμπεργκ, όσον αφορά την πρωτιά. Η αντίπαλός της… ξεφούσκωσε κάπου στα μέσα της χρονιάς και έτσι η ομάδα του Νταξμπάχερ πανηγύρισε τον τίτλο. Στο Κύπελλο, επικράτησε με δυσκολία επί της Βίνερ Λινιέν με 3-2 και πέρασε στην επόμενη φάση. Επέστεψε ο φορ Έλερ, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για προβλήματα απουσιών.
Με αρκετές φιλοδοξίες μπαίνουν στο νέο πρωτάθλημα οι δύο αντίπαλοι. Σαφέστατο προβάδισμα έχει η Αούστρια, όμως ο ενθουσιασμός της Βάκερ θα παίξει ρόλο στην πρεμιέρα. Θα πάω με το ενδεχόμενο το πρώτο ημίχρονο να έχει παραπάνω από ένα τέρμα. HT Over 1,5

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)