Select your timezone: Select
77darko77

Liverpool v FC Porto

03/06 21:45
Added 2018/03/06 14:27 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Home/Yes (Results/Both Teams To Score) @3.000 10/10 -10.00

Επαναληπτικος αγωνας για τη φαση των 16 του champions League με τη Λιβερπουλ να φιλοξενει την Πορτο σε εναν αγωνα που αποτελει τυπικη διαδικασια αφου το σκορ του πρωτου αγωνα δεν αφινει περιθωρια στην Πορτο να κανει σκεψεις πως μπορει να παρει κατι απο το παιχνιδι αυτο. Να θυμισουμε οτι η Λιβερπουλ ειχε επιβλιθει με σκορ 5-0 στο πρωτο παιχνιδι που εγινε στην Πορτογαλια πριν απο περιπου 20 ημερες και εχει σφραγιζει ηδη την προκριση της στην επομενη φαση. Η Λιβερπουλ πραγματοποιει μια εξαιρετικη σεζον καθως και στη βαθμολογια του αγγλικου πρωταθληματος βρισκεται στην τριτη θεση του βαθμολογικου πινακα. Μπορει να μην εχει ελπιδες κατακτησης του τιτλου μιας και βρισκεται 18 βαθμους πισω απο την πρωτοπορο Μαντσεστερ σιτι ομως ο στοχος της εξασφαλισης ενος εισητηριου στους ομιλους του επομενου champions league ειναι κατι παραπανω απο εφικτος αφου εχει εξασφαλισει μια διαφορα 7 βαθμων απο την πεμπτη Τσέλσι. Φυσικα και η προκριση στους 8 του φετινου champions league ειναι σιγουρα μεγαλη επιτυχια.
Απο την αλλη μερια η Πορτο γνωριζει πως εχει ηδη αποκλειστει απο την επομενη φαση και στο παιχνιδι αυτο θα κατεβει με μια διαθεση εορταστικη και να προσπαθησει να φυγει απο τις ευρωπαικες της υποχρεωσεις με ψηλα το κεφαλι. Στο πρωταθλημα Πορτογαλιας παραμενει αηττητη και πρωτοπορος ενω προερχεται απο μεγαλη νικη στο ντερμπι της πορτογαλιας αφου επικρατησε με σκορ 2-1 της Σπορτινγκ Λισαβονας.
Στο αποψινο παιχνιδι λοιπον εχουμε να κανουμε με δυο φορμαρισμενες ομαδες που θα κοντραριστουν σε ενα παιχνιδι χωρις σκοπιμοτητες αφου οπως εχουμε πει η υποθεση προκρισης εχει ηδη τελειωσει. Βεβαια η Λιβερπουλ ειναι σαφως καλυτερη ομαδα οπως ειδαμε ξεκαθαρα και στο πρωτο μεταξυ τους παιχνιδι και μπορει σχετικα ευκολα να πετυχει αλλη μια νικη. Ομως η χαλαροτητα και η ανεση που της προσφερει το υπερ της 5-0 μπορει να φερει μια χαλαροτητα και στην αμυντικη της γραμμη και ετσι να σκοραρει και η Πορτο

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)