Select your timezone: Select
Betsoup

Ααλμποργκ v Μίντιλαντ

03/13 20:00
Added 2017/03/13 13:04 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Ααλμποργκ v Μίντιλαντ (Αποδόσεις Αγώνα) @3.400 6/10 -6.00

Kαλημέρα παικταράδες μου!

Καλή εβδομάδα να έχουμε, πλησιάζουμε στα μέσα του διαγωνισμού Μαρτίου και έχουμε μεγάλο δρόμο να διαβούμε. Σίγουρα μας πόνεσε το παρολί στο Europa Leaque, χάθηκαν τζάμπα 30.000 μονάδες και τώρα θα μιλούσαμε με άλλα δεδομένα. Διαλέξαμε σε τρία ζευγάρια έξι σημεία (combo) και ευστοχήσαμε στα πέντε. Έτσι είναι το στοίχημα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ούτε αν ευστοχούσαμε θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε καλοί παίκτες του Στοιχήματος.

Ένας καλός παίκτης ποτέ δεν το λέει, απλά αφήνει τα γραφόμενα του και φυσικά την κάβα του να την κρίνουν άλλοι tipsters (σε τι απόδοση ποντάρει και σε τι απόδοση είναι τα κερδισμένα και τα χαμένα σημεία). Χρειάζεται ταπεινότητα, υπομονή, μελέτη, συζητήσεις με πετυχημένους και διαρκώς βελτίωση του πλάνου πονταρίσματος.

Σίγουρα οι Δευτέρες είναι κάτι σαν ξεκούραση ή καλύτερα να το πω απολογισμός εβδομάδας. Όμως πολλές φορές έχουμε ευστοχήσει και ο λόγος προφανές, επειδή οι αγώνες είναι λιγότεροι και το μυαλό μπορεί να δει καλύτερα τα λάθη του bookmaker. Όμως μετράω σήμερα τους αγώνες και αν δεν κάνω λάθος είναι 64. Σίγουρα πρέπει να σβήσετε από το μυαλό σας κάποια πρωταθλήματα και να επικεντρωθείτε σε αυτά που μπορεί, το ξαναλέω, να έκανε λάθος εκτίμηση αποδόσεων.

Ένα από τα λάθη που νομίζουμε εμείς σαν στήλη ότι έκανε είναι στο πρωτάθλημα της Δανίας και στο ζευγάρι Άαλμποργκ - Μίντιλαντ. Πρέπει όμως να δικαιολογήσουμε τους λόγους και να σας παραθέσουμε τα αγωνιστικά δεδομένα.

Πρώτον βήμα όταν επιλέγουμε ένα σημείο, έχουμε πει ότι έχουμε 33% πιθανότητα επαλήθευσης. Εμείς όμως πρέπει να βρούμε στοιχεία που αυτό το 33%, να το κάνει τουλάχιστον κοντά στο 55% ευστοχίας. Τι καλύτερο να ξεκινήσουμε από την βαθμολογία.

Η Άαλμποργκ είναι στην 8η θέση, με μόλις ένα βαθμό πίσω από την 6άδα που θα την οδηγήσει στα play-ff. Στην Δανία έχουμε τρεις γύρους και την επόμενη αγωνιστική τελειώνει ο δεύτερος γύρος.

Επομένως τώρα πρέπει να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της και κυρίως να φέρει νίκες εντός έδρας. Στο σπίτι της έχει 6-3-3, ενώ στα τελευταία έξι ματς έχει 3-1-2.

Η Μίντιλαντ είναι στην 4η θέση με μια διαφορά ασφάλεια πέντε βαθμών, ενώ εκτός έδρας έχει 5-2-5. Τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει καλά και αυτό φαίνεται από το 1-2-3 και τα πέντε γκολ που έβαλε.

Δείχνει μια δυσκολία στο σκοράρισμα, κάτι που την κάνει αδύναμη και μακριά από το σπίτι της. Πάντως δεν χάνει εύκολα, τα παλεύει τα ματς.

Τώρα που βλέπουμε το λάθος. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν πέντε βαθμοί, τον τελευταίο καιρό η φόρμα είναι υπέρ του γηπεδούχου. Το κίνητρο να μπει στην εξάδα το έχει πάλι ο γηπεδούχος, το πλεονέκτημα της έδρας πάλι η Άαλμποργκ και έχουμε ένα σετ αποδόσεων 3.40 VS 2.20. Πάνω από μία μονάδα, δηλαδή αν ήταν αντίθετα το ζευγάρι η απόκλιση πόσο θα ήταν;

Για να συνδυάσουμε την εισαγωγή της ανάλυσης μας για το συγκεκριμένο ζευγάρι, μιλήσαμε για 33% ευστοχίας του σημείου. Αν με αυτά που έγραψα νομίζετε ότι η μία ομάδα έχει πιο πάνω ποσοστό, άρα η άλλη έπεσε από το 33%, τότε ποντάρετε την ομάδα με το μεγαλύτερο ποσοστό. Η στήλη μας πιστεύει ότι η Άλμποργκ έχει 55% και πάνω ποσοστό να κερδίσει και γι΄ αυτό το λόγο θα την εμπιστευτούμε.

Θα το έχετε διαβάσει πολλές φορές οι παλιότεροι αναγνώστες της σελίδας μας, ότι το Στοίχημα είναι ένα παιχνίδι αριθμών και αποδόσεων. Δεν έχει σημασία να πιάσουμε ένα σημείο, αλλά σε τι απόδοση το πιάσουμε. Για παράδειγμα αν οι αποδόσεις ήταν αντίστροφες, δηλαδή η Άαλμποργκ ήταν στο 2.20, τότε δεν θα το παίζαμε. Τώρα στο 3.40 θα το υπερασπιστούμε και ας το χάσουμε.

Απλά είναι τα πράγματα, μπορεί μια σεζόν η κάβα σας να είναι στο μείον, αλλά εσείς να παίζετε σωστά, χωρίς λάθη, απλά τα αποτελέσματα να μην βγαίνουν. Τότε δεν αλλάζετε τακτική, απλά κάνετε υπομονή και περιμένετε να γυρίσει. Η τύχη δεν θα πάει σε αυτούς που δεν προσπαθούν ή δεν μελετούν, απλά μόνο κάθονται και λένε .. δεν έχω τύχη. Ακόμα και όσοι λένε στον εαυτό τους ότι είναι καλοί παίκτες μόνο κακό κάνουν στον τρόπο παιχνιδιού τους. Το στοίχημα είναι βαρύ χόμπι, θέλει γερό στομάχι, χαμηλά την μπάλα.

Υ.Γ Ένας καλό παίκτης ή site ΠΟΤΕ δεν διαφημίζει τις επιτυχίες του, από εδώ και από εκεί. Δεν είναι τυχαίο που ο καλύτερος tipster στην πιάτσα, δεν κάνει ΠΟΤΕ επικόλληση τις επιτυχίες του σε facebook ή site! Ούτε όταν έχει κάποια πληροφορία δεν την βάζει ΠΟΤΕ στην κάβα του για να δείξει το κέρδος της επιλογής του, απλά στην αναφέρει με τρόπο για να την παίξεις και εσύ (αυτό για λίγους στην πιάτσα!)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)