Select your timezone: Select
Betsoup

ΑΕΚ v ΠΑΟΚ

03/12 19:30
Added 2017/03/12 17:26 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Ισοπαλία (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Αποτέλεσμα Αγώνα) @4.333 6/10 -6.00

Ενδιαφέρον ζευγάρι, με την κάθε ομάδα να θέλει τους τρεις βαθμούς για τους δικούς της λόγους. Η Άεκ πιο πολύ, επειδή ακόμα δεν είναι μέσα στην προνομιούχο πεντάδα, που θα συμμετέχουν στα play-ff. Λογικό είναι να θέλει την νίκη παραπάνω από τον Πάοκ, αφού έχει 37 βαθμούς έναντι 43 του Πάοκ.

Η παράδοση είναι καθαρά υπέρ της Άεκ και του χαμηλού σκορ. Κάτι που δεν συμβιβαδίζει με αυτο που ζητάμε στην επιλογή μας. Γιατί το λέω αυτό; Η Άεκ υπερτερεί στις νίκες 47-12-9, αλλά το κακό είναι ότι στα τελευταία 12 παιχνίδια ο Πάοκ σκόραρε μόνο δύο φορές. Έχουν βγει 9 στα 11 under, αλλά το χειρότερο 11 στα 16 no goal. Εμείς πάμε αντίθετα και με την παράδοση, αλλά και να σκοράρουν οι δύο ομάδες.

Όσο για τον ορισμό του διαιτητή τι να πούμε, είναι από την Αθήνα, όπως χθες στον αγώνα Ηρακλής - Παο. Όμως ο ορισμός στο Ολυμπιακος - Ατρόμητος δεν είναι από την Αθήνα. Αν ήταν ο διαιτητής από Θεσσαλονίκη τι θα γινόταν.

Πάντως από πλευράς προέδρων θα έχει ενδιαφέρον, επειδή τα δημοσιεύματα είναι πάρα πολλά που μιλούν για ρήξη των σχέσεων. Εμείς σαν στήλη δεν πιστεύουμε τίποτα, όλα γίνονται για το συμφέρον του καθενός. Απλά ο ένας βάζει λεφτά και ο άλλος θέλει με τα λεφτά του πρώτου να κάνει κουμάντο. Το σωστό είναι αν ευνοηθεί κάποιος να είναι με τον ισχυρό και αυτός είναι ο Πρόεδρος του Πάοκ.

Τώρα όσον αφορά τον αγώνα, έχει πολύ άσσο, αλλά το σετ αποδόσεων δεν λέει την αλήθεια. Το ρεπορτάζ μιλάει για ίδιο σχήμα 4-2-3-1. Παιχνίδι τακτικής και του γκολ. Απλά έχω ένα ένστικτό ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Αφού το under είναι φαβορί, τότε θα πάω με το g/g & ισοπαλία. Με λίγα λόγια με το 1-1 (5.75 απόδοση). Το σωστό είναι να βάλω ποντάρισμα στο σκορ λόγω πιο υψηλής απόδοσης, αλλά αν 1% βγει άλλο σκορ μην κτυπτιόμαστε στο τέλος.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)