Select your timezone: Select
Betsoup

Κόρτραϊκ v Μουσκρόν Πέρουβελτζ

03/12 15:30
Added 2017/03/12 14:20 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Αποδόσεις Αγώνα @2.300 6/10 +7.80

Νίκη και το αυτί στο ράδιο!

Τελευταία αγωνιστική σήμερα στο Βέλγιο και ενδιαφέρον υπάρχει από πολλές ομάδες, είτε για ένα εισητήριο στα paly-off, είτε να σωθούν. Στην δεύτερη κατηγορία είναι η Μουσκρόν που την επιλέξαμε για σήμερα Η απόδοση έχει πέσει κατά πολύ, ξεκίνησε αουτσάιντερ και έχει πέσει.

Το έχουμε τονίσει πολλές φορές από την στήλη μας, σκοπός είναι να βελτιωθούμε στο πλάνο πονταρίσματος και όχι για ένα δώρο διαγωνισμού. Δυστυχώς υπάρχει αυτό το άγχος στους παίκτες και δεν αφήνουν ελεύθερα το μυαλό τους να δουν παικτικές ευκαιρίες. Το διπλό της Μουσκρόν είναι ένα απλό σημείο, δεν λέει την αλήθεια για μια ομάδα που είναι τελευταία στην βαθμολογία. Απλά την χρησιμοποιούμε για τον διαγωνισμό, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Θα μου πείτε ότι σε τέτοιες καταστάσεις έχουμε δει χειρότερες αποδόσεις, δεν διαφωνώ, αλλά ούτε με τις επιλογές σας. Απλά εδώ η στήλη μας έχει άλλο λόγω ύπαρξης και όχι περί διαγωνισμού.

Πάμε στις λεπτομέρειες της επιλογής μας. Μόνο που θα πάνε 2500 κομάντος στο πεταλάκι, εμένα με έχει φτιάξει. Μιλάμε για την Αύρα που γράψαμε χθες, αυτή την στιγμή οι 2500 μέσα τους νιώθουν ότι θα βάλουν 5 γκολ, αυτό όλο θα το μεταφέρουν στους παίκτες και προπονητές. Αν βγει ή όχι στο παιχνίδι τους είναι άλλο θέμα. Αν βάλουν και δουν την ομιλία του προπονητή της Τουλούζ πέρσι, πριν τον τελευταίο παιχνίδι μέσα στην Αζαξιό αν δεν κάνω λάθος, θα καταλάβετε τι εστί Αύρα. Στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει 2-0-4, αλλά έβαλε 7 γκολ. Σε κάθε ματς σκοράρει, αυτό είναι θετικό, θα το παλέψουν, θα τα δώσουν όλα αλλά δεν εξαρτάται μόνο από αυτούς. Τι θα κάνει η Βέστερλο είναι το θέμα.

Ο δάσκαλος μου στο Στοίχημα, ο Κος Ακρίτας, μου έλεγε όταν παίζεις τελευταίες αγωνιστικές καλό είναι και οι δύο ομάδες να έχουν στόχο. Τώρα η Κοερταικ δεν έχει και αυτό είναι κακό. Δεν ξέρουμε τις διαθέσεις της.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)