Select your timezone: Select
Betsoup

FC Τουν v Λουγκάνο

03/12 14:45
Added 2017/03/12 13:33 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @1.909 6/10 +5.45

Στο συγκεκριμένο ζευγάρι έχουμε λάθος εκτίμηση από τον bookmaker :

1.67-3.60-4.33!

H Tουν είναι στην 7η θέση και η Λουγκάνο στην 6η θέση. Η μεν Τουν στα τελευταία έξι ματς έχει 2-1-3, ενώ η δε Λουγκάνο 3-2-1. Το κλίμα στην Λουγκάνο άλλαξε με την έλευση νέου προπονητή, ενώ στην Τουν (και γι'αυτό δεν πάμε με το διπλό) είναι η μαχητικότητα που δείχνει στα παιχνίδια της.

Γι' αυτό το λόγο στραφήκαμε στην γνωστή επιλογή g/g & over. Η Τουν τελευταία έχει από 3 under & over, αλλά τα γκολ της είναι 10-13. Αυτό σημαίνει ότι με την ίδια ευκολία που σκοράρει, δέχεται και γκολ. Γενικά στο πρωτάθλημα έχει 13 over, αλλά τα 8 εντός έδρας. Κάτι που ισχυροποιεί την πρόταση μας.

Το Λουγκάνο όπως είπαμε και στην εισαγωγή, άλλαξε φιλοσοφία με την έλευση του νέου προπονητή, υπάρχει άλλος αέρας και καλή ψυχολογία. Εκτός έδρας έχει 8 over από τα συνολικά 14 φέτος. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και απόψε.

Εκτίμηση : Η επιλογή αυτή έχει αυξημένες πιθανότητες λόγω πρωταθλήματος. Βγαίνουν συχνά, πυκνά τέτοια σημεία. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, να βασιστούμε σε κάποια δεδομένα. Συνήθως είναι νούμερα, τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα ή σεζόν. Τώρα τι θα γίνει στην διάρκεια του ματς δεν μπορούμε να ξέρουμε. Η απόδοση δεν είναι σωστή, αρκετά χαμηλή, αλλά επειδή με το ζητάτε εγώ βάζω στις επιλογές μου διάφορες αποδόσεις και εσείς θα κρίνεται αν είναι για τα δεδομένα σας ή όχι.

Όπως λέω πάντα η δουλειά μας είναι πριν το ξεκίνημα του αγώνα. Βγάζουν over, βάζουν γκολ οι συγκεκριμένες ομάδες, αλλά όλα θα εξαρτηθούν στον αγωνιστικό χώρο. Επειδή βλέπω το ματς να πάει προς το αουτσάιντερ, έχει τύχει να μπουν γκολ. Με λίγα λόγια όταν επιλέγεται τέτοια επιλογή, να έχετε στο νου σας νικητή, γιατί αν το βλέπετε ισοπαλία τότε μπορεί να βγει 1-1.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)