Select your timezone: Select
Betsoup

Ηρακλής v Παναθηναϊκός

03/11 19:30
Added 2017/03/11 17:40 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Ηρακλής v Παναθηναϊκός (Αποδόσεις Αγώνα) @6.500 6/10 -6.00

Με την Αύρα του Ιβανοβείου για την νίκη!

.. φανταστείτε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα σας, με απεριόριστα αποθέματα μετρητών που περιμένει να το χρησιμοποιήσετε. Θα αναρωτηθείτε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Αν όμως γίνει τότε θα αισθανθείτε πολύ όμορφα και θα δώσετε λύσεις πολλές στα προβλήματα σας. Τώρα θέλω να φανταστείτε τον εσωτερικό σας κόσμο, ως μια μεγάλη πηγή απεριόριστης πνευματικής ενέργειας. Ότι και αν σκέφτεστε ή κάνετε ακτινοβολεί μια πνευματική ενέργεια που διαχέεται γύρω από το σώμα σας, σε ποικίλα χρώματα. Αυτή είναι η Αύρα σας, πράγμα που σημαίνει ότι αν αλλάξετε την ποιότητα της, μπορείτε να αλλάξετε και την ποιότητα ζωής..

ΗραΚλής VS ΠΑΟ

Το γνωρίζουμε από την αρχή ότι η επιλογή του συγκεκριμένου σημείου, είναι πάρα πολύ δύσκολη και με μεγάλο ρίσκο. Δυστυχώς την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπορέσαμε να ευστοχήσουμε στην πρόταση μας, για διπλό μέσα στον Ατρόμητο, άσχετα αν ο Ηρακλής έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι και μεγάλη ευκολία να φτάνει στην αντίπαλη άμυνα. Το τελικό σκορ δεν λέει την αλήθεια, απλά τα παλικάρια του Ηρακλή φάνηκαν πολύ αδύναμα. Τι μας κάνει ξανά να τα εμπιστευτούμε. Η Αύρα του Ιβανοφείου που λέμε στον τίτλο μας.

Αυτή την στιγμή παίζει αγώνας Μπάσκετ Ηρακλής - Πανιώνιος, με τρομερή ατμόσφαιρα 3000 θεατών, με Coreo στο πέταλο, με άτομα που βγήκαν από το σπίτι τους μετά από καιρό (βλέπε πατέρας και Υιος Χαιτογλου), όλοι είναι κοντά στο τμήμα Μπάσκετ. Πως συνδυάζονται όλα αυτά. Μόλις λήξει ο αγώνας (μακάρι για την επιλογή μας να είναι υπέρ του Ηρακλή) όλος ο κόσμος θα πάει δίπλα στην μπάλα. Επομένως αυτή η θετική Αύρα θα μεταδοθεί και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ώστε να τους δώσει αυτό που τους λείπει. Η αυτοπεποίθηση και η ελπίδα υπάρχει στο ποδοσφαιρκό τμήμα, αλλά αν τους ηλεκτρίσει η Αύρα του κόσμου, πιστεύω να τους κάνει άλλους ανθρώπους.

Το ξαναγράφουμε, ότι ξέρουμε που ποντάρουμε. Ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο άλογο είναι αδύναμο σε σύγκριση με του αντιπάλου, αλλά έχει αυτή την μαχητικότητα και πείσμα που κάποια στιγμή θα χαμογελάσει. Μην ξεχνάτε ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι υπέρ της ομάδας που θα παίξει με πάθος και αυτό συμφέρει τον Ηρακλή. Εδώ και 2 μέρες βρέχει, το γήπεδο βάρυνε, επομένως οι παίκτες του Ηρακλή πρέπει να το εκμεταλλευτεί.

Ο Παναθηναικός θα παίξει με ένα αμυντικό χαφ και 2-3 μέτρα μπροστά ο λεγόμενος οργανωτής. Εκεί θα κτυπήσει ο Κος Παντελίδης, θα ενισχύσει το κέντρο, εκεί θα γίνουν μάχες. Μεγάλο λάθος του Ουζουνίδη αν δεν το αλλάξει στην πορεία. Ο αγωνιστικός χώρος θέλει παίκτες στον κέντρο που θα δώσουν μάχες και χαμηλά και ψηλά.

Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά το κέρδος μεγάλο.

Υ.Γ Στο Ιβανόφειο γίνετε ένας χαμός στο +7 ο Ηρακλής, όσο η διαφορά που πρέπει να καλύψει. Μακάρι αυτή η Αύρα να πάει διπλά και να μας χαρίσουν το 7αράκι!!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)