Select your timezone: Select
Betsoup

Λυών v Ρόμα

03/09 22:05
Added 2017/03/09 12:40 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 3.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.450 6/10 +8.70

Πόσο πολύ το φοβούνται ότι θα βάλουν goal εκατέρωθεν το βλέπουμε και στις αποδόσεις. Αν πούμε ότι αξίζει κάτι είναι το g/g & over 3.5. Είναι κάτι που μπορούν στην μέρα τους να μας το χαρίσουν οι δύο ομάδες. Ιδίως η Λυών από τα περισσότερα over που έχει φέρει, είναι άνω των 3 goal. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει εύκολα. Μιλάμε για έναν αγώνα που είναι το ήμισυ του παντός. Η μεν Λυών ξέρει ότι πρέπει να βάλει 1-2 γκολ για να έχει ελπίδες στην Ρώμη και η δε Ρόμα να σκοράρει ώστε να έχει το αβαντάζ του εκτός έδρας γκολ. Πάντως είναι ματς που πάει παντού, ακόμα και σε 2-2 σκορ ή 3-3 αν έχουν κέφια.

Η Λυών ξέρει ότι αν θέλει να παίξει του χρόνου τσάμπιονς λιγκ πρέπει να κατακτήσει το europa leaque. Εύκολα, δύσκολα, είναι ένας στόχος. Σίγουρα ότι παίζει στην έδρα της το πρώτο ματς παίζε ένα ρόλο στο άγχος που θα έχει, κυρίως στο σκοράρισμα. Τι θέλω να πω, αν λήξει 2-0 είναι ένα σκορ που μπορεί να το ανατρέψει η Ρόμα, κυρίως αν βάλει ένα γκολ. Επομένως και οι δύο ομάδες θα πρέπει να το ανοίξουν, κυρίως αν βάλει γκολ η Ρόμα. Περιμένω γκολ στα πρώτα 20 λεπτά και μετά όλα μπορούν να συμβούν.

Αυτό το βλέπουμε και στο ρεπορτάζ που η Λυών θα παίξει 4-3-3, ένα επιθετικό στυλ, ενώ η Ρόμα με φουλ κέντρο 3-4-2-1. Περιμένουμε γκολ, το ξαναλέω είναι κάτι συνηθισμένο για τους Γάλλους, σε 7 ματς εντός έδρας ανεξαρτήτου διοργάνωσης τα 6 over 3.5. Τώρα που ο αντίπαλος είναι και η Ρομα, ομάδα των over πιστεύω να βγει το υψηλό σημείο 2.45, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε. Γιατί έχουμε δύο δυσκολίες να βάλουν γκολ και οι δύο, αλλά και πάνω από 4 τουλάχιστον. Για να δούμε, ενδιαφέρον ζευγάρι να παρακολουθήσουμε απόψε.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)