Select your timezone: Select
Betsoup

Σάλκε 04 v Μπορούσια Μεγκενγκλάντμπαχ

03/09 22:05
Added 2017/03/09 12:40 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.250 6/10 -6.00

Ξανά μαζί μετά από λίγες μέρες, αφού αναμετρήθηκαν για τον αγώνα πρωταθλήματος, με τον θρίαμβο της Μπορούσια 4-2. Ότι και αν έγινε όμως, σε αυτή την χρονική στιγμή, για ένα αγώνα πρωταθλήματος δεν βγάζεις αποδόσεις 2.38-3.25-3.20. Ιδίως όταν η Μπορούσια έχει 6 συνεχόμενα διπλά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Γι΄αυτό το λόγο το g/g 1.75 απόδοση έχει το πρώτο λόγο στο συγκεκριμένο ζευγάρι, απλά επειδή ψάχνουμε απόδοση άνω του 2.00 διαλέγουμε το γνωστό combo από όλους τους tipsters στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Σίγουρα η Σάλκε έχει ένα άγχος παραπάνω, λόγω ψυχολογίας της βαριάς ήττα, γιατί όχι μόνο έχασε από την Μπορούσια, αλλά δέχθηκε 4 γκολ. Ένα στοιχείο πολύ σημαντικό, πριν από τις διπλές μεταξύ τους αναμετρήσεις για το Europa Leaque. To καλό για εμάς είναι ότι την έχουμε δει την Σάλκε στους αγώνες του Πάοκ και το στοιχείο που διακρίναμε είναι η επιθετική της ευκολία να σκοράρει. Φυσικά δεν είναι το ίδιο, αφού θα παίξει σήμερα με μια ομάδα από το δικό της πρωτάθλημα και τα δεδομένα αλλάζουν. Πάντως είναι όλοι προσγειωμένοι, γιατί μιλούν για ένα αγώνα μοιρασμένο και αυτό μόνο καλό μπορεί να τους κάνει. Δείχνουν ότι δεν τους πείρε από κάτω.

Η Μπορούσια είναι στην καλύτερη της φάση φέτος, έβαλε 4 γκολ στο αποψινό της αντίπαλο και έχει ένα επιπλέον κίνητρο να αποδείξει ότι δεν ήταν μια κακιά στιγμή της Σάλκε. Βάζοντας όμως 4 γκολ, δείχνει ότι μπορεί να σκοράρει και να μας χαρίσει την πρόταση μας. Άσχετα με εμάς σαν στήλη, πρέπει να βάλει εκτός έδρας γκολ, κάτι που θα την βοηθήσει ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο επαναληπτικό παιχνίδι. Πάντως η απόδοση υπέρ της είναι εντελώς λάθος, αφού και καλή πορεία κάνει και κερδίζει εκτός έδρας.

Εκτίμηση : Η επιλογή σε goal και όχι δεξιά έχει να κάνει, ότι σεβόμαστε την συγκεκριμένη φάση και ότι είναι το πρώτο παιχνίδι των διπλών αγώνων. Πάμε με σταθερά βήματα σε μια λογική επιλογή.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)