Select your timezone: Select
Betsoup

Θέλτα v FC Κράσνονταρ

03/09 22:05
Added 2017/03/09 12:40 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over 1.5 (Ομάδα 1 Over/Under 1.5 Γκολ) @1.850 6/10 +5.10

Σαφώς οι αποδόσεις δείχνουν άσσο, λογικά μέτρησαν και τις απουσίες των φιλοξενουμένων. Ο στόχος της Κράνσνονταρ είναι να σκοράρει, άσχετα αν χάσει, ενώ για την Θέλτα όχι μόνο να κερδίσει, αλλά να αποκτήσει ένα σκορ ασφαλείας με 2 γκολ διαφορά. Γι' αυτό και η επιλογή στο over 1.5 της Θέλτα σε απόδοση άνω του 1.80 θα στηριχτεί.

Η Θέλτα προέρχεται από μια γερή σφαλιάρα με 5 γκολ από την Μπάρτσα, νομίζω μόνο καλό θα της κάνει αυτό. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα κάνει δεύτερο συνεχόμενο κακό παιχνίδι η φετινή Θέλτα. Έχει δείξει καλά δείγματα, σκοράρει, μας έχει χαρίσει αρκετά over φέτος, απλά θέλουμε να βάλει το λιγότερο 2 γκολ. Να γνωρίζεται ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αφού η Θέλτα μόνο της αγαπημένη μας Οσασούνα κέρδισε στα τελευταία της παιχνίδια στο Βίγκο. Απλά μετά την πρόκριση επί της Σαντάρ, νομίζω ότι θα έχουν μεγαλύτερη θέληση να κάνουν την υπέρβαση. Δεν τύχανε και σε κανένα μεγαθήριο. Το καλό της υπόθεση είναι ότι κρατούν χαμηλά την μπάλα και λένε ότι φαβορί είναι οι Ρώσοι. Δεν ξέρω αν είναι τακτική, απλά περιμένουμε για να δούμε.

Η Κράσνονταρ όπως είπα στην εισαγωγή είναι ομάδα που θα επιδιώξει το γκολ εκτός έδρας. Μάλιστα το κάνει σχεδόν πάντα από το πρώτο ημίχρονο, γι΄ αυτό και το πιθανό g/g. Απλά δεν το διάλεξα επειδή έχει κάποιες απουσίες και είναι το πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα ο στόχος είναι το γκολ, αλλά και το δεύτερο παιχνίδι, όπου θα κτυπήσει εκεί την πρόκριση της μπροστά στο κοινό της.

Αυτός είναι ο λόγος που πάω με τα 2 τουλάχιστον γκολ της Θέλτα, γιατί με μόνο με απλή νίκη 1-0 δεν είναι αρκετό για την επικίνδυνη Κράνσονταρ. Το γνωρίζουν, το έχουν πει δημόσια ότι είναι πιο καλή ομάδα, απλά λόγω έδρας περιμένουμε και εμείς ένα άλλο πρόσωπο της Θέλτα.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)