Select your timezone: Select
Betsoup

Φοίνικας Σύρου v Iraklis Chalkidas

03/08 18:00
Added 2017/03/08 13:50 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Iraklis Chalkidas (Νικητής Αγώνα) @2.400 6/10 -6.00

Το ντέρμπι της Σύρου

Τοπικό ντέρμπι της Σύρου με μεγάλο ενδιαφέρον στα δύο στρατόπαιδα, όπου αναμένετε να γεμίσει το γήπεδο το Γυμναστριο της ΑΟ Φοίνικας Σύρου.

Φοίνικας Σύρου - Τρεις συνεχόμενες ήττες!

Ο Φοίνικας είναι στην 9η θέση με 30 βαθμούς (42-38), όπου δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, αφού μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Δεν έφταναν μόνο οι ήττες, ήρθαν και οι αλλαγές στο ρόστερ, αφού αποχώρησαν ο Ματέο Πάρις, απουσιάζει ο Σέρβος διαγώνιος Μίλια Μρντακ λόγω τραυματισμού στην γάμπα, δεν έκανε προπονήσεις, ο Λούκας Ζάρεκ είναι ανέτοιμος και ο Έλληνας Παπαδόπουλος έπαθε ψύξη. Αναγκαστικά στην θέση του πασαδόρου το ρεπορτάζ λέει ότι θα παίξει ο Δημητριάδης.

Σίγουρα θέλουν να αλλάξουν το κλίμα, γλυκοκοιτάζουν την 4η θέση, αλλά δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρουν, αφού τις τελευταίες δύο αγωνιστικές παίζουν με τα θηρία του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό και Παναθηναικό. Επομένως, θέλουν να κλείσουν την χρονιά με όσες περισσότερες νίκες μπορούν.

Ηρακλής Χαλκίδας - Συνέχεια στο θετικό σερί!

Ο Ηρακλής Χαλκίδας μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα η μία ήταν στην έδρα της Κηφισιάς. Μια ομάδα σχεδόν με τους ίδιους βαθμούς με την Σύρο. Γιατί όχι να μην κερδίσει και μέσα στον Φοίνικα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ οι προπονήσεις κύλησαν εξαιρετικά. Έχουν όλα τα φόντα να φύγουν με την νίκη, κάτι που θα τους ισχυροποιήσει για το δύσκολο φινάλε του πρωταθλήματος.

Πως έπαιξαν στο Α γύρο :

O Hρακλής Χαλκίδας κέρδισε με ανατροπή 3-1 με τα σετ να διαμορφώνονται 27-29, 25-19, 25-21, 25-20. Μετά το πρώτο σοκ αφού έχασε στο νήμα με 27-29, κατάφερε και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το παιχνίδι υπέρ του.

Εκτίμηση : Το σετ αποδόσεων είναι καθαρά λάθος 1.50 VS 2.40. Μιλάμε ότι στους γηπεδούχους και η ψυχολογία έχει πέσει μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά υπάρχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Οι προπονήσεις κύλησαν με αλχημείες από τον προπονητή. Απεναντίας ο Ηρακλής, έχει και ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, όλα κύλησαν καλά εντός εβδομάδας, οι παίκτες δεν έχουν κάποιο πρόβλημα και πάνε να μεγαλώσουν το σερί τους. Για πιο λόγο αυτή η απόκλιση; Το 2.40 είναι παικτική αξία, άσχετα αν βγει ή όχι.

Πάντα μιλάμε με τα δεδομένα πριν το ματς και όλα είναι υπέρ της επιλογής μας. Για πιο λόγο να μην την στηρίξουμε.


.





18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)