Select your timezone: Select
Betsoup

Μπαρτσελόνα v Παρί Σεν Ζερμέν

03/08 21:45
Added 2017/03/08 12:19 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over 3.5 (Over/Under 3.5 Γκολ) @1.800 6/10 +4.80

Όλα τα βλέμματα σήμερα, θέλουμε δεν θέλουμε θα είναι στην αποψινή αναμέτρηση. Χθες όλα πήγαν φυσιολογικά για τους λάτρεις του Στοιχήματος, με το combo g/g & over να έχει την τιμητική του. Κάτι τέτοιο θα γίνει και στο ζευγάρι Μπάρτσα VS Παρί, αλλά πιο πολύ το ποντάρισμα στα goal της Μπάρτσα. Όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο, θέλουμε να δούμε δύο γκολ από την Μπάρτσα στο ημίχρονο, ώστε στο β μέρος να γίνει ένας χαμός. Πολύ πιστεύουν στο 4-0 (6.50 απόδοση), θα πάρει ποντάρισμα, έστω και για πλάκα, γιατί αν βγει και δεν το έχει παίξει κάποιος θα κτυπάει το κεφάλι του. Μα, εμείς από εδώ την στήλη δεν λέμε ότι πλάκα δεν είναι να ποντάρεις τα λεφτά σου; Ότι πρέπει να τα σεβόμαστε; Γι΄αυτό το λόγο σαν στήλη μετά από σκέψεις με το επιτελείο μου θα πάμε σε μια πιο σίγουρη σκέψη να μπουν 4 goal και πάνω (και από τις δύο ομάδες δεν μας πειράζει). Αφήνουμε το g/g, γιατί αν πάει το παιχνίδι υπέρ της Μπάρτσα μετά θα υπάρξει η λεγόμενη Αύρα, που θα το αναφέρω σε άλλο κείμενο μου.

Η Μπαρτσελόνα μετά την επίσημη ανακοίνωση του Ενρίκε ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, βλέπουμε μια άλλη ομάδα. Λες και η ευθύνη έχει πάει στους ποδοσφαιριστές της και θέλουν να αποδείξουν ότι δεν φταίνε για την πορεία τους. Ποια πορεία, είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, απλά δεν παίζουν το φανταζί ποδόσφαιρο. Λογικό είναι, βιολογικά οι ποδοσφαιριστές της έχουν μια κάμψη. Ο οργανισμός του ανθρώπου πως θα αντέξει στην πίεση του χρόνου. Για παράδειγμα στο Survaivor φέτος, υπάρχουν άτομα γυμνασμένα που κάθε μέρα έπαιρναν 4.000 θερμίδες και άνω. Τώρα εκεί έχουν βρει τα δύσκολα και λιποθυμούν 1-2 φορές την ημέρα.

Για την Παρί τι να πούμε, αν δεν περάσει και τώρα, πότε θα το κάνει. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν ο ορισμός ομάδα, έπαιξαν φοβερά και σε άμυνα και σε επίθεση. Το μόνο που θέλει είναι να πάει στο ημίχρονο χωρίς να δεχθεί goal και μετά η πίεση θα πάει στους γηπεδούχους. Πάντως είδαμε και χθες ότι οι ομάδες που έχασαν στο α μέρος κέρδιζαν και μετά έχασαν. Αυτό έγινε επειδή τα έδωσαν όλα και μετά ήρθε η κατάρρευση.

Πάμε με τα goal, πάμε με το θέαμα, όλος ο κόσμος θα το απολαύσει.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)