Select your timezone: Select
Betsoup

Μονακό v Ναντ

03/05 22:00
Added 2017/03/05 17:54 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 3.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @3.250 2/10 -2.00

Που το πάει η Μοανκό;

Τι να πούμε για την ομάδα του Ζαρντίμ, πάλι στο κύπελλο έβαλε 4 γκολ. Το καλό για την επιλογή ότι δέχεται γκολ, αφού η άμυνα της έχει πρόβλημα. Λόγω κούρασης δεν θέλουμε να μπλέξουμε με νίκη και γκολ, απλά να βοηθήσουν και οι δύο ομάδες να βγάλουν ένα δύσκολο σημείο over3.5 & g/g.

Oι δύο προπονητές είναι Πορτογάλοι, θα υπάρχει μια κόντρα άτυπη μεταξύ τους, αλλά και ο ίδιος ο Κονσεσαο είπε ότι αυτό που γίνετε με την Μονακό φέτος δεν υπάρχουν λόγια. Το καλό για εμάς είναι ότι θα το παλέψει ο πρώην παίκτης του Πάοκ και στόχος του είναι να βάλει γκολ.

Η Μονακό είναι στην 1η θέση με 11-1-1 εντός έδρας με 13 στα 13 over. Στα τελευταία 6 ματς έχει 4-2-0, όπου οι δύο ισοπαλίες είναι με γκολ 1-1. Η επιλογή μας είναι σαν το φάρο και όλα τα δεδομένα γυρίζουν γύρω γύρω από την επιλογή μας. Το Μονακό όταν παίζει έξω, φέρνει over & g/g. Στα τελευταία εντός έδρας είχε καθαρές νίκες (Μετς 5-0,Νις 3-0, Λοριάν 4-0). Απλά ποντάρουμε στην κακή αμυντική λειτουργία και στην κούραση ότι θα δεχθεί γκολ. Για όσους φοβούνται υπάρχει και η επιλογή over3.5 2.62 απόδοση, χωρίς g/g.

Η Ναντ με τον Πορτογάλο στον πάγκο τα πάει πολύ καλά, σήμερα είναι ένα κίνητρο ο αγώνας με την Μονακό και στόχος είναι να τους εμποδίσει όσο μπορεί. Στο τελευταίο της ματς έφερε 2-2.

Στο δια ταύτα, υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα, απλά εσείς τι απόδοση σας αρέσει. Εμείς σαν στήλη διαλέγουμε μια πιο επικίνδυνη αφού ζητάμε να βάλουν και οι δύο ομάδες σύνολο 4 γκολ και πάνω.

Όσο αφορά το ποντάρισμα μας, βλέπουμε την κάβα μας που είναι στο +1972 μονάδες. Θα ποντάρουμε τις 972 μονάδες, κάτι που σημαίνει, ότι ποντάρουμε από τα κερδισμένα ακόμα. Στόχος να μην χάνουμε και ότι βγάζουμε είναι κέρδος για εμάς.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)