Select your timezone: Select
Betsoup

Χόφενχαϊμ v Ινγκολσταντ

03/04 16:30
Added 2017/03/04 15:24 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ναι (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες) @2.000 2/10 +2.00

Λάθος εκτίμηση του Goal-Goal

(ένα από τα καλύτερα μου κείμενα, θα το αφιερώσω στην γυναίκα μου Πηγή και χρήστη Betnews, που είναι 1η στην κατάταξη των tipsters, η οποία τιμωρήθηκε, γιατί χρησιμοποίησε την ίδια ΙP γραμμή.. Η πρωτιά για αυτό το μήνα θα είναι ΜΟΝΟ δικιά σου!)

H αποτελεσματικότητα της ομάδας :

(Το ατομικό ταλέντο έχει μεγάλη αξία για τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά το ατομικό ταλέντο που δεν μπορεί να λειτουργήσει στο πλαίσιο ομάδας, θα καταλήξει σε μερική μονάχα αξιοποίηση).

Γι΄αυτό το λόγο σήμερα επιλέγουμε ένα σημείο G/G, όπου πρέπει συνολικά οι 22 παίκτες συν τις αλλαγές να βοηθήσουν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, δηλαδή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Χαρακτηριστικά των αποτελεσματικών ομάδων :

1) (Ανάπτυξη στόχων που είναι κοινά κατανοητοί και κοινά αποδεκτοί από τα μέλη)

Η Χονφεχαιμ είναι στην 4η θέση και φέτος στην έδρα της δεν έχει χάσει (6-5-0). Επομένως και γκολ να δεχθεί θα σκυλιάσει να βάλει γκολ, ώστε τουλάχιστον να μην χάσει.

Η Ινγκολσταν είναι στην 17η θέση, εκτός έδρας έχει (3-1-7) και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Αν θέλει να έχει τύχη σήμερα, για να πάρει βαθμό ή βαθμούς πρέπει να σκοράρει.

2) (Ικανότητα της ομάδας να μην αποσπάται από την επίτευξη του στόχου)

Η Χονφεχαιμ στα τελευταία 6 ματς έχει 3-1-2, όμως αυτό δεν την επηρέασε στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού έβαλε 11 γκολ και δέχθηκε 5 από τους αντιπάλους της.

Η Ινγκολσταντ, όπως θα διαβάσατε από το ρεπορτάζ, αδικήθηκε κατάφορα από την διαιτησία στο τελευταίο παιχνίδι. Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις και η διοίκηση έβγαλε ανακοινώσεις. Όμως ο προπονητής δεν αποσπάται από τον στόχο που έχουν θέση και τους μιλούσε όλη την εβδομάδα για το θετικό αποτέλεσμα που πρέπει να πάρουν και όχι με αυτά που ακουγόντουσαν.

3) (Εντοπίζει και αξιοποιεί τις ικανότητες και γνώσεις των μελών της)

Η Χονφεχαιμ έχει πάρα πολλές απουσίες, αυτό όμως δεν την κάνει χειρότερη από τον αντίπαλο της. Πρέπει να αξιοποιήσει το υλικό το οποίο έχει. Θα παίξει σύστημα 3-5-2, ώστε όταν θα αμύνονται να είναι 5 στην άμυνα.

Η Ινγκολσταντ επειδή χρειάζεται τους βαθμούς παραπάνω, θα ρισκάρει στον τρόπο που επιτίθεται, το σύστημα θα είναι 3-4-3, με όλους τους κινδύνους να δεχθεί γκολ.

4) (Επιδιώκει ομόφωνα μέσα από τον διάλογο)

Πάντα μέσα από τον διάλογο μπορούν να βρεθούν λύσεις ενός προβλήματος. Για παράδειγμα στο περσινό παιχνίδι, η Χονφεχαιμ ήθελε το παιχνίδι πάση θυσία για να σωθεί, έχανε 0-1 και το γύρισε 2-1. Όλα γίνονται μέσα από τον διάλογο ώστε να το έργο μιας αποτελεσματικής ομάδα να έχει κέρδος.

Εκτίμηση : Οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν τρία συνεχόμενα g/g μεταξύ τους, επομένως η τιμή αουτσάιντερ νομίζουμε ότι είναι λάθος στο 2.00 απόδοση. Θα ρισκάρουμε στην συγκεκριμένη επιλογή.

Τips μια αποτελεσματικής Ομάδας.

α) Η παρακίνηση της ομάδας για δουλειά
β) Η βοήθεια προς την ομάδα κατά τον προσδιορισμό στόχων ή προβλημάτων
γ) Η επιλογή κατάλληλων μεθόδων δουλειάς
δ) Η αναζήτηση πληροφοριών και ιδεών
ε) Η επεξεργασία και διασαφήνιση ιδεών

Για την συγκεκριμένη μας επιλογή, το σύνολο των ατόμων των δύο συλλόγων, έχουν όλα αυτά τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να επαληθευτεί η επιλογή μας που είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Όπως είδατε βάζουμε ένα νέο στοιχείο στο παιχνίδι μας, αλλά δεν ξεχνάμε ούτε την απόδοση σημείου, ούτε την φόρμα των ομάδων, ούτε το ρεπορτάζ.

Με εκτίμηση
Τσουπλάκης Δημήτρης




18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)