Select your timezone: Select
Betsoup

Στρασβούργο v Κλερμόν

02/24 21:00
Added 2017/02/24 16:46 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Γηπεδούχος - Over 2.5 Γκολ (Nικητής και Over Under) @3.000 6/10 -6.00

Καλημέρα παικταράδες μου!

Με μεγάλη χαρά λόγω της ηλιόλουστης μέρας ξεκινάμε να γράφουμε. Ένα τριήμερο γεμάτο φουλ δράση Ευρωπαϊκών παιχνιδιών, χορτάσαμε μπάλα.

Ανεβασμένο Στρασβούργο

(Εσύ που μετράς τις λέξεις θα σε ενημερώσω στο τέλος πόσες είναι για την ανάλυση, μην φοβάσαι, δεν θα σε κλέψω το δώρο!)

Το Σταρσβούργο στην 2η θέση, με ένα σερί 3-2-1, ενώ η Κλερμόν στην 15η θέση με 0-2-4. Γι΄αυτό και ο άσσος κάτω του 2.00. Επειδή μάλλον θα ποντάρω παρολί, το βάζω μέσα, αλλιώς μόνο του απαγορεύεται λόγω απόδοσης. Ο γηπεδούχος δεν τα πήγε καλά στο τέλος του πρώτου γύρου, αλλά τώρα δείχνει σημάδια ζωής και είναι σε θέση που μπορεί να οδηγήσει στην άνοδο. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει ακόμα πιο βροντερό παρών σήμερα και μπορεί να έχει και 18.000 οπαδούς της στο γήπεδο όπου κέρδισε τα 6 τελευταία παιχνίδια που έδωσε.
Η Κλερμόρν στα τελευταία έξι παιχνίδια πήρε δύο μόλις ισοπαλίες και αυτό την έριξε αρκετά χαμηλά και πλέον είναι σε απόσταση τριών βαθμών από την 18η θέση. Το κλίμα δεν είναι κακό, απλά προβληματίζονται με την διαιτησία. Δεν τους έχει δώσει κάποια πέναλτι και θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους. Εκτός έδρας δεν είναι κανένα φόβητρο (3-4-6) αλλά παίζει ανοιχτά (16-19 γκολ).

Να σας πω την αλήθεια, δεν τρελαίνομαι, απλά λόγω δυάδα θα το επιλέξω. Αν θέλει να έχει ελπίδες το Σταρσβούργο τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίσει, κυρίως στην έδρα του.

Το κακό που βλέπω ότι πέφτει η απόδοση του άσσου και πράγματι το 52% παίζει γηπεδούχο. Δεν είναι ακόμα κανένα τρομερό ποσό. Απλά αν πέσει πιο πολύ θα πάμε με g/g & over να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Σε απόδοση 3.00 νομίζω αξίζει να την ποντάρουμε, αλλά όχι και 1.75 που πήγε τώρα. Σε αυτό το combo ή αν θέλετε under συμφωνώ να ποντάρετε, αλλά όχι απόδοση κάτω του 2.00. Υπάρχουν τόσα σημεία. Τα δεδομένα είναι απλά για την επιλογή, φόρμα ομάδων, απόδοση αγώνα και το ένστικτο σας. Αν τα ακολουθείτε στο τέλος τουλάχιστον δεν θα χάσετε.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)