Select your timezone: Select
Betsoup

Οσμάνλισπορ FK v Ολυμπιακός

02/23 18:00
Added 2017/02/23 12:53 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Φιλοξ/νος - Under 2.5 Γκολ (Nικητής και Over Under) @4.800 6/10 -6.00

Α ματς Ολυμπιακός - Οσμάλινσπορ 0-0

Ξέρω που βαδίζω, ξέρω σε τι άλογο πάω να ποντάρω. Τα δεδομένα δεν είναι ιδανικά για την νίκη του Ολυμπιακού. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει. Απλά όταν μια ομάδα είναι στα σχοινιά, έτοιμη να πέσει, εκεί μετράνε οι προσωπικότητες. Το γνωρίζουμε, ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι κάτι σαν μάνατζερ, δηλαδή δεν θα σκάσει να κάνει τακτική ή να πάρει ένα ματς έστω και 1-0 για να καλύψει το κόλο του, αλλά πάντα βάζει νεαρούς τους οποίους εκμεταλεύεται η διοίκηση. Κάτι τέτοι έγινε και φέτος. Όχι, μόνο από νεαρούς Έλληνες, αλλά γενικά βοήθησε στο project εδώ και χρόνια του Μαρινάκη να πουλιούνται παίκτες. Πάει να σπάσει φέτος ρεκόρ ο Ολυμπιακός, σε χρονιά που δεν είναι στους ομίλους του τσαμπιονς λιγκ να έχει τα περισσότερα έσοδα. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Όμως, και ο ίδιος ξέρει ότι σήμερα θέλει την πρόκριση, ιδίως μετά από ήττα στο ντέρμπι με την Άεκ. Δηλαδή αν αποκλειστεί σήμερα και δεν πάρει το κύπελλο Ελλάδος, τι έκανε; Τίποτα, στο πρωτάθλημα είναι μπροστά 3.5 παιχνίδια. Αν του πέσει η ψυχολογία δεν ξέρουμε τι θα δούμε. Νομίζω σήμερα θα τα δώσουν όλα. Εμείς θέλουμε νίκη 0-1 ή 0-2. Δηλαδή να μην φάει γκολ΄. Η άμυνα του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μην σας πω ότι είναι το πρόβλημα του. Ρισκάρουμε σε μια τιμή άνω του 4.00 και πρέπει να ρισκάρουμε. Δεν είναι κακό, όπως θα ρισκάρει ο Ολυμπιακος, έτσι και εμείς.

Σήμερα ο Ολυμπιακός παίζει και Μπάσκετ και μπάλα στην Τουρκία. Για να δούμε θα είναι η μέρα του ή θα είναι η γκατεμιά του! Πάντως μην γελιόμαστε, περιμένουμε Φορτούνης και Ανσαριφαρντ να σκοράρουν, αλλά είναι το πρόβλημα η άμυνα. Αν δεχθεί γκολ πάει η πρόταση. Εδώ θέλουμε ημίχρονο 0-0 και να κτυπήσουν στο τέλος ώστε να μην έχουν αντίδραση.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)