Select your timezone: Select
Betsoup

ΑΠΟΕΛ v Αθλέτικ Μπιλμπάο

02/23 20:00
Added 2017/02/23 12:43 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.350 6/10 -6.00

Σπουδαίο ματς σήμερα στην Κύπρο ανάμεσα στο Αποέλ και το Μπιλμπάο. Ιστορικο ματς για το Αποέλ, επειδή αν περάσει θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνει για την φάση των 16. Το πρώτο παιχνίδι έληξε 3-2 και σαφώς την δίνει ελπίδα πρόκρισης στο φρούριο της. Ένα γήπεδο που ο αγωνιστικός χώρος θα είναι χάλια. Επιπλέον κίνητρο και για τον κόσμο που ήδη έχει πουλήσει πάνω από 14.000 εισιτήρια.

Αφού μπόρεσε ο Αποέλ να βάλει δύο γκολ εκτός έδρας, η λογική λέει ότι μπορεί να το κάνει μπροστά στο κοινό της. Το θέμα είναι ότι δεν αρκεί θα προσπαθήσει να βάλει και δεύτερο. Το 3.75 είναι μια εξαιρετική τιμή, αλλά πάντα μετράει και ο αντίπαλος.

Το Μπιλμπάο σαφώς και πιο έμπειρο από Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και με έναν προπονητή Βαλβέρδε ο οποίος ξέρει να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις. Αν βάλει ένα γκολ, πάει στο 4-2, απλά θα έχει περιθώριο να φάει 1 γκολ, γιατί αν λήξει 2-1 πηγαίνει το τελικό σκορ 4-4. Ο Αποέλ επειδή έχει βάλει 2 γκολ εκτός έδρας θα περάσει. Γι' αυτό και ο Αποέλ θα κυνηγήσει κάτι παραπάνω.

Το ξανατονίζω, επειδή μιλάμε για γκολ ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός. Γι' αυτό βλέπετε να μην πηγαίνω στο over. Πάντως το Αποελ τρέχει ένα σερι 17 αγώνων χωρίς ήττα, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Το Μπιλμπάο πέρσι απέκλεισε Μαρσειγ και Βαλένθια, έχει την εμπειρία να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι έχει το προβάδισμα του 3-2. Επιθετικά είναι σε καλό φεγγάρι, απλά θέλει προσοχή στην άμυνα. Την Κυριακή ξεκούρασε παίκτες στο εκτός έδρας με την Βαλένθια, όπου το ποντάραμε στην νίκη των νυχτερίδων, αλλά δεν ήρθε το over. Το ίδιο πάθαμε χθες με την Σάλκε και Παοκ g/g & over, γι' αυτό βλέπετε να φυλάγομαι. Να σας πω την αλήθεια, επειδή δεν πρέπει να φοβόμαστε, αυτό το βλέπει ο book, πάω g/g και over τελικά.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)