Select your timezone: Select
Betsoup

Ζενίτ v Αντερλεχτ

02/23 20:00
Added 2017/02/23 12:43 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over 3.5 (Over/Under 3.5 Γκολ) @2.550 6/10 +9.30

Εδώ θα γίνει μάχη! Ωραίο παιχνίδι για να διαλέξετε να δείτε. Στο α μέρος το ματς έληξε 2-0 υπέρ της Άντερλεχτ. Τώρα δεν υπάρχουν περιθώρια για την Ζενίτ, πρέπει να βάλει γκολ και πολλά μάλιστα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Άντερλεχτ θα καθήσει με σταυρομένα τα χέρια. Φυσικά και κοίταξα Ζενίτ over αλλά δεν μου κάνει ούτε το 1.5, ούτε το 2.5. Λέω μέσα μου αν βάλει 3, δεν θα βάλουν και οι άλλοι. Πάντως και οι δύο ομάδες έχουν δείξει καλά στοιχεία στην Ευρώπη. Η Ζενίτ 7 στα 9 over με μια έδρα δυναμίτης, ενώ η Άντερλεχτ αήτητοι στον θεσμό έδω και καιρό.

Η Ζενίτ είχε και την διακοπή πρωταθλήματος και δεν μπόρεσε να δείξει τον εαυτό της. Τώρα δεν έχει άλλα περιθώρια, πρέπει να σκοράρει, πρέπει να παίξει κατακτητικό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να κοιτάει και την άμυνα της. Πρώτος στόχος να βάλει δύο γκολ και από εκεί και πέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Η Άντελεχτ δεν είναι καμία πρωτάρα, ξέρει τι σημαίνει 2-0, ξέρει τι σημαίνει Ζενίτ, ξέρει σε πια έδρα θα παίξει απόψε. Αν βάλει ένα γκολ, έχει μεγάλο πλεονέκτημα, αφού η Ζενίτ δεν έβαλε στο γήπεδο της.

Επομένως η Άντερλεχτ θέλει ένα γκολ να έχει το πάνω χέρι, η Ζενίτ τουλάχιστον 2 γκολ, πιστεύω θα μας βοηθήσουν να μπει ακόμα ένα να μας χαρίσουν το over 3.5.

Όπως έχω πει, θα ποντάρουμε παρολί σήμερα, λόγω κάβας, πρέπει να ρεφάρουμε γιατί έμειναν λίγες μέρες στον διαγωνισμό. Όλα τα πονταρίσματα δεν θα είναι χαμηλά, θα υπάρχει και το ανάλογο ρίσκο.

Σίγουρα να μπουν 4 γκολ, όταν η Άντερλεχτ πρέπει να παίξει με τακτική για να κρατήσει το πλεονέκτημα των δύο γκολ, δεν είναι εύκολο. Αλλά στο μυαλό μου το έχω ότι πρώτη γκολ θα βάλει η Ζενίτ, πιστεύω στα πρώτα 25 λεπτά, άρα περιμένω να ανοίξει το παιχνίδι.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)