Select your timezone: Select
Betsoup

Πόρτο v Γιουβέντους

02/22 21:45
Added 2017/02/22 20:34 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ναι (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες) @100 6/10 -6.00

Δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο τίθενται αντιμέτωποι στην μάχη του Champions League στον αγώνα Πόρτο – Γιούβε, Κασίγιας εναντίον Μπουφόν. Δύο ομάδες που τις βρίσκουμε στα καλά τους, θα δώσουν την πρώτη μάχη για το ποιος θα περάσει. Για προβλέψεις είναι λίγο δύσκολο και τα τρία σημεία παίζουν. Εμείς θα πάμε σε ένα σημείο αουτσάιντερ g/g 2.00 απόδοση. Η Πόρτο παίζει στο γήπεδο της και θα επιδιώξει να βάλει τουλάχιστον ένα goal και η Γιούβε για να είναι πιο άνετη και ας χάσει. Για να δούμε πως βρίσκουμε τα δύο συγκροτήματα.

Πόρτο :

Προκρίθηκε ως 2η πίσω από τη Λέστερ μέσα από έναν βατό ομολογουμένως όμιλο με αντιπάλους τις Κλαμπ Μπριζ και Κοπεγχάγη. Στο εγχώριο πρωτάθλημα επικράτησε την Παρασκευή της ουραγού Τοντέλα με 4-0 και διεύρυνε στις έξι τις συνεχόμενες νίκες της (17-4 γκολ), αλλά και στους 19 αγώνες το αήττητό της. H Πόρτο βρίσκονται σταθερά στο -1 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Δεν έχει χάσει από Ιταλούς στις τελευταίες έξι φορές που τους υποδέχτηκε. Η Πόρτο έχει χάσει μόλις ένα από τα τελευταία 14 εντός έδρας παιχνίδια της σε νοκ-άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο γήπεδο της για τον θεσμό. Επομένως μεγάλη τύχη να βάλει έστω ένα goal.

Γιουβέντους :

Προκρίθηκε ως 1η και αήττητη από τον 8ο όμιλο του θεσμού απέναντι σε Σεβίλλη, Λυών και Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η μοναδική ομάδα φέτος που έκανε το απόλυτο στις νίκες εκτός έδρας (8-1 γκολ) αλλά και η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στους ομίλους (2 γκολ παθητικό). Δεν έχει χάσει ποτέ από την Πόρτο στις τρεις φορές που συναντήθηκαν. Aγωνιστικά έγινε ένας χαμός, ο αμυντικός Μπονούτσι είναι εκτός με απόφαση του Αλέγκρι έπειτα από επεισόδιο που είχαν οι δυο τους την Παρασκευή. Είναι σε καλή φόρμα, δύσκολα θα δεχθεί goal, αλλά δεν μπορεί να περιμένει μόνο στην άμυνα, θα επιδιώξει τουλάχιστον ένα goal.

Σαν σημείο αν μου βάλετε το μαχαίρι στο λαιμό, θα πω ισοπαλία. Πολύ πιθανό και το 0-0, αλλά όπως βλέπουμε αυτή η φάση έχει πολλά goal. Λέτε να είναι η εξαίρεση; Όλα είναι ένα ρίσκο και εμείς πάμε σε τιμή αουτσάιντερ, δεν πάμε με φαβορί.

Για να δούμε λίγο τους τζίρους λιγότερο από 2 ώρες : μοιρασιά βλέπω 313.000€,334.000€.392.000€ και το under το πρώτο λόγο 63.000€.
Οι επιλογές μας σήμερα πάνε καλά, ο Πάοκ στο Μπάσκετ κερδίζει οριακά δύο πόντους και στην μπάλα ημίχρονο g/g. Ένα goal να μπει και είμαστε μέσα.

Τέλος θέλω να σας ανακοινώσω ότι ξεκίνησα δικό μου site γενικού περιεχομένου tsouplakisdim.com Οpen Your Blog με στήλη για αθλητικά. Δεν ξέρω αν ετοιμάσω κάτι για το Στοίχημα, αν κάνω και θέλει κάποιος να γράφει δύο-τρεις αράδες θα σας ανακοινώσω.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)