Select your timezone: Select
Betsoup

Σάλκε 04 v ΠΑΟΚ

02/22 19:00
Added 2017/02/22 17:05 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.450 6/10 -6.00

Επτά ημέρες πριν την λήξη του διαγωνισμού και όλοι οι tipsters επί ποδός, πάνε να ανατρέψουν την κατάσταση. Χθες λίγο ήθελε να γίνει το μπαμ. Και εννοώ τον αγώνα Σίτι - Μονακό. Νομίζω καταλάβατε τι σημαίνει στοίχημα, τι φόρμα ομάδων, τι απόδοση. Ένα ερώτημα έχω να κάνω σε εσάς , αλλά και στους παίκτες που πόνταραν 3.712.740€ στο 1.55 της Σίτι. Εγώ κοιμήθηκα ήσυχος που πόνταρα διπλό & οver στο 8.50! ή αυτοί στο 1.55; Μια ερώτηση έχω να κάνω μόνο. Ένας tipster μπόρεσα και τον επιρέασα και πόνταρε απλό διπλό. Αν έβγαινε θα υπήρχαμε 3 tipster με πάνω από 11.000 μονάδες και ο διαγωνισμός θα είχε άλλο ενδιαφέρον.

Πάμε στην σημερινή επιλογή, σε ένα ματς που οι φασαρίες υπερτερούν το ενδιαφέρον του αγώνα. Ήδη υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί, αλλά και η αστυνομία διώχνει όσους έκαναν φασαρίες χθες βράδυ.
Ένας αγώνας που η Σάλκε θα ξεκουράσει παίκτες, αλλά αν δείτε ποιοι θα παίξουν μιλάμε για ροτεισον πολυτελείας. Λογικά ένα goal τουλάχιστον θα βάλουν, ώστε να χρειάζεται ένα θαύμα να γίνει.
Ο Πάοκ δεν έχει να χάσει, παρά να κερδίσει. Αν θυμάστε η εμφάνιση του Ροντρίγκεζ μέσα στην Φιορετνίνα έκανε το τελικό κλικ για να πάρει μεταγραφή. Με λίγα λόγια μια ομάδα τέτοια παιχνίδια έχει να κερδίσει, γιατί ανεβαίνει το κασέ των παικτών, της ομάδας και άλλο είναι να κερδίσεις σήμερα και να αποκλειστείς και άλλο να ξαναχάσεις με 3 goal. Γι΄αυτό και ο Πάοκ πάει να βάλει goal.

Ωραία, μιλήσαμε για ένα goal από κάθε ομάδα, εμείς θέλουμε και ένα τρίτο. Αν είναι 1-1 τότε ο Πάοκ θα τρελαθεί για να κερδίσει, το γόητρο και τα άλλα στοιχεία που λέγαμε παραπάνω, αλλά και η Σάλκε να κερδίσει γιατί είναι ανώτερη ομάδα.

Το πιο δύσκολο από τα τρία σημεία είναι το goal του Πάοκ, αλλά εκεί ποντάρουμε στον Ενρίκε όπου σήμερα θα είναι οι γονείς του στο γήπεδο και έχει μια μεγάλη ευκαιρία να τους κάνει ένα δώρο, αλλά να ανεβάσει το κασέ του ώστε να πάει σε μεγαλύτερο σύλλογο.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)