Select your timezone: Select
Betsoup

Κάντιθ v Ρέους

02/19 17:00
Added 2017/02/19 15:02 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Κάντιθ v Ρέους (Αποδόσεις Αγώνα) @2.000 6/10 -6.00

Θα τριτώσει το κακό σήμερα, με τις επιλογές μας στην Ισπανία, με ποντάρισμα στην Κάντιθ. Αυτό το Παρασκευατοκύριακο ποντάραμε πολύ Ισπανία, ένα από τα αγαπημένα μας πρωταθλήματα, λόγω της αγάπης μας στην Club Atletico Osasuna. Είναι η αγάπη μας, προσπαθώ να μην την μπλέκω στοιχηματικά.

Για πάμε να δούμε την έχουμε εδώ. Μια Κάντιθ που πιστεύω ότι θα είναι στις ομάδες που θα διεκδικήσει άνοδο. Μια ομάδα που έχει 40 βαθμούς, με εντός έδρας 8-3-2! Μόνο από αυτό το στοιχείο, δηλαδή ότι είναι 3 παιχνίδια πίσω από την 2η θέση, άρα έχει μεγάλο κίνητρο, έδρα φωτιά και η τιμή που την έχουμε οριακά στο 2.00 μας κάνει. Ωπ, τι μας έμεινε ή καλύτερα τι δεν είπαμε. Η φόρμα φυσικά, δεν θα επιλέγεται σημείο, αν δεν δείτε και ξαναδείτε την φόρμα των ομάδων. Η Κάντιθ έχει 3-1-2 κα η Ρέους 1-3-2. Η Ρέους είναι ομάδα που θα είναι αδιάφορη, αφού θα κυμανθεί στην μέση της βαθμολογίας.
Εκτός έδρας έχει 4-3-5, όχι άσχημα, αλλά το δυνατό της σημείο τα σφικτά παιχνίδια. Έχει 10 under εκτός έδρας και 21 σύνολο.

Επομένως η Κάντιθ για να μπορέσει να κλειδώσει την νίκη πρέπει να σκοράρει γρήγορα ή στο α ημίχρονο. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να περάσει ο χρόνο, γιατί θα είναι υπέρ της Ρέους. Επειδή η τιμή είναι χαμηλή στο 2.00 δεν σημαίνει θα βγει άνετα. Είναι δύσκολο σημείο, θα πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος. Εδώ θα μιλήσει ο παράγοντας έδρα, είπαμε τι κάνει η Κάντιθ, έχει φόρμα, έχει κίνητρο, όλα είναι υπέρ της.

Στο πρώτο γύρο ο αγώνας έληξε 1-0 υπέρ της Ρέους. Κάτι τέτοιο περιμένουμε απόψε, άσσο & under. Εμείς επιλέγουμε μόνο νίκη, πάμε με σταθερά βήματα.

Πάντως και οι δύο αποστολές έχουν επιστροφές, γυρνάνε παίκτες από τραυματισμούς ή τιμωρίες, αλλά και νέοι παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή και έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)