Select your timezone: Select
Betsoup

Ρεαλ Οβιεδο v Χετάφε

02/19 19:00
Added 2017/02/19 14:46 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Ρεαλ Οβιεδο v Χετάφε (Αποδόσεις Αγώνα) @2.500 6/10 +9.00

Δύο ομάδες που θα προσπαθήσουν να είναι σε τροχιά ανόδου, είτε απευθείας, είτε σε αγώνες play-off. Η επιλογή μας είναι βάση φόρμας, έδρας και απόδοσης. Απλά είναι τα πράγματα, τα βάζετε ένα, ένα για να ξεκαθαρίσει το μυαλό σας από τα πολλά παιχνίδια, που το μόνο που κάνουν είναι να μας μπερδέψουν. Για να δούμε πιο αναλυτικά για πιο λόγο Ρεάλ Οβιέδο.

Να σας πω την αλήθεια, προσπαθώ να βγάλω το συναισθηματικό κομμάτι. Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Club Atletico Osasuna, αλλά σαν δεύτερη έχω την Real Obiedo. Μια έδρα καυτή, μια έδρα με φανταστικούς οπαδούς, που θα δώσουν μεγάλη μάχη στην κερκίδα. Αρκετά εκδηλωτική και φανατικοί.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό, το Οβίεδο έχει φόρμα 4-0-2, με 10-10 goal. Έχει ανοδική πορεία, έχει μια ευκαιρία να ξεπεράσει με νίκη το αποψινό της αντίπαλο, αφού τους χωρίζουν δύο βαθμούς. Αντίθετα η Χετάφε έχει 2-3-1, με 7-7 goal. Το χαρακτηριστικό της είναι η άμυνα, έχει 19 under φέτος, νομίζω εκεί θα πάει το ματς σήμερα.

Ο αγώνας μόνο εύκολος δεν θα είναι απόψε για το Οβίεδο, η Χετάφε έχει δύο ήττες σε 18 αγώνες, αλλά εκτός έδρας χάνετε, έχει μόλις τρεις νίκες. Με λίγα λόγια είναι ομάδα του χαμηλού σκορ και της ισοπαλίας. Απλά ποντάρουμε στην φόρμα του γηπεδούχου, στην έδρας και φυσικά στην τιμή που μας πουλάει τον άσσο. Μας λέει θέλετε Οβίεδο, το πουλάω 2.50. Νομίζω είναι μια λογική τιμή για μια ομάδα με τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες.

Η παράδοση δεν είναι μεγάλη σε αυτό το γήπεδο, μία φορά έπαιξαν με νικητή την Χετάφε. Στο πρώτο γύρο έληξε 2-1 υπέρ της Χετάφε. Για να δούμε απόψε, θα σπάσει η μικρή παράδοση.

Ένα τελευταίο χαρακτηριστικό και να κλείσω, είναι ότι στο γήπεδο της το Οβιέδο έχει 7-2-1, είναι ομάδα έδρας και εκεί θα στηριχτεί φέτος. Πάμε με το timing που λέει Οβιέδο.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)