Select your timezone: Select
Betsoup

Βαλένθια v Αθλέτικ Μπιλμπάο

02/19 17:15
Added 2017/02/19 14:27 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Γηπεδούχος - Over 2.5 Γκολ (Nικητής και Over Under) @3.500 6/10 -6.00

Ένα ζευγάρι ιδιαίτερο, το οποίο θέλει την νίκη για τους δικούς τους λόγους. Γνωρίζουμε ότι η Βαλένθια ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο και κάθε εβδομάδα κάνει τεράστια προσπάθεια να φύγει από τις χαμηλές θέσεις. Αντίθετα το Μπιλμπάο, έχει μια σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια, όπου διεκδικεί ένα Ευρωπαϊκό Εισιτήριο. Επειδή όμως μιλάμε για Στοίχημα για να δούμε τα δεδομένα μας.

Η Βαλένθια φαβορί 2.25, ενώ έχει φόρμα 2-2-2 (8-11 goal) με 4 over. To Μπιλμπάο έχει φόρμα 2-3-1 (6-7 goal) me 4 over όπως η Βαλένθια.
Ωραία, δεν νομίζω να έχουμε κάποια ξεκάθαρη άποψη από το πρώτο δεδομένο μας. Επειδή διαλέξαμε combo (συνδυασμό δύο επιλογών), πάμε να δούμε πρώτα γιατί Over; Η Βαλένθια έχει 15 over φέτος και 14 το Μπιλμπάο. Αν συνδυάσουμε και τα προηγούμενα στατιστικά στοιχεία νομίζω μας καλύπτει. Φίλοι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτό, έχουμε κάποια νούμερα και ελπίζουμε να επαληθευτεί.

Τώρα πάμε να δούμε γιατί Βαλένθια; Να σας πω την αλήθεια σαν απόδοση 2.25 δεν συμφέρει, γι΄αυτό παίρνουμε το σχετικό ρίσκο. Σίγουρα αν το Μπιλμπάο δεν είχε αγώνα Ευρωπαϊκό με το Αποέλ δεν θα το έδινα σημασία. Πάει στην Κύπρο σε μια δύσκολη έξοδο, δεν ξέρω πόσο θα επηρεαστεί στο σημερινό παιχνίδι. Η Βαλένθια είναι στο +4 βαθμούς από την ζώνη, θέλει νίκες κυρίως εντός έδρας, αλλά το κακό για την επιλογή μας είναι ότι και με ισοπαλία δεν χάνετε τίποτα. Το ίδιο και το Μπιλμπάο, αν δεν κερδίσει θα κυνηγήσει τον πόντο.

Εδώ μιλάει το ένστικτο ενός παίκτη Στοιχήματος. Άλλος μπορεί να το βλέπει άσσο, ισοπαλία ή διπλό. Γι' αυτό πρέπει να έχουμε ξεκάθαρο μυαλό, να μην επηρεαζόμαστε με χαμένα δελτία της προηγούμενης μέρας.

Η Βαλένθια δείχνει ότι ανεβαίνει, θέλει να κάνει μια καλή νίκη, ο αντίπαλος δεν είναι ο ιδανικός, το Μπίλμπο είναι επικίνδυνο, έχει σοβαρό προπονητή, αλλά το μυαλό τους είναι στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Αποέλ.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)