Select your timezone: Select
Betsoup

Χανιά v Απόλλων Σμύρνης

02/18 14:30
Added 2017/02/18 13:09 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Χανιά v Απόλλων Σμύρνης (Αποδόσεις Αγώνα) @7.000 6/10 -6.00

Σίγουρα σαν στήλη είμαστε διαφορετική, προσπαθούμε με έναν περίεργο καυστικό τρόπο να σας μεταδώσουμε κάποια στοιχεία βάση εμπειρίας. Το θετικό είναι ότι έχετε αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, γιατί αν δείτε από τους πρώτους 6 χρήστες έχουμε τα λιγότερα πονταρίσματα (28 στον αριθμό) και όμως έχουμε 2235 Views. Αυτό το λέω γιατί αν δείτε τους τρεις από πάνω μας στην στήλη MOST VIEWED έχουν κάνει προτάσεις 57,54 και 78. Και όμως εμείς με ΜΟΝΟ 28 στοχευμένες προτάσεις έχουμε 2.235 Views. Δεν έχω λόγια να μεταδώσω την αγάπη μου για την στήριξη σας. Η αλήθεια είναι θα μπορούσαμε να γράφουμε καλύτερα κείμενα, αν δεν είχαμε κάποιους κανόνες διαγωνισμού. Θα το ξαναπώ τώρα που είμαστε μπροστά και προς το τέλος του διαγωνισμού, ότι μην φοβάστε και ζητάτε να τιμωρηθώ για κάποια παραβίαση κανόνα, αφού και να βγω στα δώρα, σε συνεργασία με κάποιον από εσάς θα δοθεί το δώρο σε κάποιον που το θέλει. Εμείς σαν στήλη θέλουμε να καταλάβετε τον τρόπο προσέγγισης του συγκεκριμένου χόμπι. Σας έχουμε θέσει πολύ δουλειά για τροφή, όπως θα γίνει και στην σημερινή μας στήλη.

Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας!

7.00 vs 1.30 σαν να λέμε Χανιά εναντίον Απόλλων Σμύρνης!
Ένας καλός στοιχηματογράφος, θα πρέπει να επισημάνει συνέχεια τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στο πλάνο πονταρίσματος σας. Δεν πειράζει αν τα έχουμε γράφει δεκάδες φορές, έστω και ένας tipster καταλάβει τι λάθη έκανε και τα διορθώσει είναι μεγάλο κέρδος μας.
Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να δούμε την βαθμολογία. Δεν ζητάω να κάνετε δύσκολα πράγματα. Θέλω να το κάνετε και εσείς, σε άλλο ζευγάρι και να μου στείλετε μήνυμα στο e-mail μου [email protected] να ανταλλάξουμε απόψεις.

Χανιά : 7η θέση 21 βαθμούς 3-1-3 εντός έδρας (γενικά 6-3-5)
Απόλλων : 1η θέση 37 βαθμούς 6-1-0 εκτός έδρας (11-4-0)

Ωραία, το επόμενο βήμα να δούμε την φόρμα τους

Χανιά : 4-2-0 (13-5 goal) +8
Aπόλλων : 4-2-0 (11-4 goal) +7

Mέχρι στιγμής δεν νομίζω το 7.00 εναντίον του 1.30 να λέει την αλήθεια. Το ίδιο έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα Χανιά - Τρίκαλα, όπου έπεσε η απόδοση του διπλού στο 1.50. Το ίδιο γίνετε και εδώ από 2.25 στο 1.30. Σας θυμίζω χθες στην Ιρλανδία Λίγτιλντ 1.08 (85.59% ποντάρισμα υπέρ της), τελικό 1-1.

Ο Απόλλων σίγουρα κάποια μέρα δεν θα είναι καλός, δεν θα πηγαίνει τρένο, ούτε έχουν τέτοια απαίτηση από την ομάδα. Πιθανό να κάνει κάποια ήττα, να βγει πρώτος αήττητος, δεν το νομίζω. Σίγουρα το παιχνίδι σήμερα είναι κρίσιμο, γιατί έχει ανεβεί τόσο η ψυχολογία των Χανίων, μετά την αλλαγή προπονητή που σήμερα είναι ένα έξτρα κίνητρο. Μπήκα στο site τον Χανίων υπάρχει ένα γενικό κάλεσμα ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα.

Εκτίμηση : Να μην το κουράζουμε, οι δύο ομάδες έχουν φόρμα, σίγουρα βαθμολογικό κίνητρο έχει ο Απόλλων, αλλά τα Χανιά έχουν κίνητρο να κερδίσουν τον πρωτοπόρο, αλλά και αήττητο Απόλλων. Σίγουρα το παρασκήνιο στην Β Εθνική είναι μεγάλο. Μια ήττα του Απόλλων θα βοηθήσει κάποιες ομάδες να πλησιάσουν. Απλά εμείς το κοιτάμε καθαρά στοιχηματικά και λέμε όταν μια ομάδα παίζει εντός έδρας, έχει φόρμα 4-2-0 και το δίνει 7.00 είναι ευκαιρία. Δεν θα πω τίποτα αν διαλέξετε το Χ (4.50 απόδοση), δεν θα χαλάσει τον Απόλλων, αλλά σε καμία περίπτωση το 1.30.


18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)