Select your timezone: Select
Betsoup

Γρανάδα v Ρεάλ Μπέτις

02/17 21:45
Added 2017/02/17 18:58 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Γρανάδα v Ρεάλ Μπέτις (Αποδόσεις Αγώνα) @2.875 6/10 +11.25

Σφίγγει ο κλοιός για την Γρανάδα!

Οι αναγνώστες της στήλης μας θα θυμούνται ότι στηρίξαμε την Γρανάδα την προηγούμενη εβδομάδα, μέσα στο Ειμπαρ. Το τελικό σκορ 4-0, αλλά κανείς δεν θα θυμάται ότι στο 11 μπήκε το πρώτο γκολ με ανύπαρκτο πέναλτι. Η εμφάνιση της ήταν τραγική, θα μπορούσε να βάλει αρκετά γκολ το Ειμπαρ το οποίο φορτώθηκε από σε 12 λεπτά + 130.000€.

Πάμε στα νέα κουλούρια όπως λέει ο λαός και πάμε σε ένα κομβικό ματς μετά από 4 μέρες για την Γρανάδα. Πως το έκαναν αυτό, Δευτέρα έπαιζε και ξανά Παρασκευή. Αυτό καλό για εμάς, γιατί ακόμα η πληγή της τεσσάρας είναι μέσα τους. Περιμένουμε αντίδραση, ο προπονητής επεσήμανε την δύσκολη κατάσταση για την ομάδα της Γρανάδα.

Κατάσταση ομάδων :

Η Γρανάδα είναι στην προτελευταία θέση, με 13 βαθμούς και στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει 1-1-4. Η Μπέτις είναι στο +8 από την ζώνη και έχει φόρμα 1-3-2, με έξι under. Δηλαδή να παιχνίδια της είναι λίγο σφικτά.

Τι λένε οι αποδόσεις :

Ωραία μέχρι εδώ, όμως το Στοίχημα είναι απόδοση. Αυτή που καίγεται την έχουμε στο 2.88, σπουδαίο κίνητρο για τους παίκτες να κερδίσουν το ματς και για εμάς να την ποντάρουμε. Το περίεργο είναι απέναντι μια ομάδα άνετη βαθμολογικά, με μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, εκτός έδρας 2-0-7 και είναι φαβορί στο 2.50! Το μυαλό μας πάει στο περίεργο, πως ο bookmaker θα πέσει τόσο έξω. Να είχε φόρμα η Μπέτις, εντάξει, αλλά μία νίκη στα τελευταία και μόνο δύο έξω, για πιο λόγο φαβορί;

Τι παίζει ο κόσμος :

Όπως θα δείτε στα ρεπορτάζ, οι αποδόσεις άνοιξαν αντίθετα, η Γρανάδα ήταν το φαβορί. Βλέπουμε όμως ο κόσμος παίζει διπλό (25.000€,24.000€,31.000€).

Πως έπαιξαν :

Στον Α γύρο το ματς έληξε 2-2, αλλά σήμερα το άγχος και τα δεδομένα μας οδηγούν σε κάτι πιο κλειστό παιχνίδι.

Εκτίμηση :

Περιμένουμε αντίδραση από τους παίκτες της Γρανάδα, οι οποίοι ζήτησαν συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση της Δευτέρας. Αν δεν κερδίσει και αυτό το παιχνίδι, μέσα στην έδρα της, με έναν αντίπαλο όχι φόβητρο κυρίως εκτός έδρας ας πέσει από τώρα. Εμείς ποντάρουμε σε μια υψηλή απόδοση, σωστή να λέμε την αλήθεια και έχουμε μαζί έδρα και κίνητρο.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)