Select your timezone: Select
Betsoup

Ρεάλ Μαδρίτης v Νάπολι

02/15 21:45
Added 2017/02/15 12:43 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @1.950 6/10 +5.70

Καλημέρα φίλοι του μεγαλύτερου Στοιχηματικού site prognostika.net!
Μια ενδιαφέρουσα μέρα χθες, με πολύ ένταση για τις επιλογές μας. Το απόλυτο από το τίποτα, κρέμεται σε μια κλωστή. Εκεί που πηγαίναμε για το 3 στα 3, σύνολο 24.300 μονάδες. Αντί αυτού πιάσαμε την Γκίσλει στο 2.25 και πήραμε πίσω 6.750 μονάδες. Τον έχουμε στα σκοινιά, δεν μπορεί να μας ρίξει κάτω. Με 12 στα 25 εύστοχα (48% επιτυχία) έχουμε - 930 μονάδες. Ακριβώς στα μισά, γι' αυτό τώρα μέχρι τις 20 του μηνός θέλει προσοχή και θα τον κτυπήσουμε στο τέλος.

Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι για την επιλογή μας. Όταν επιλέγεις να μπουν goal εκατέρωθεν, απλά ποντάρεις και περιμένεις. Χθες μπήκαν στο Παρίσι 4 goal, αλλά από μια πλευρά. Ποιος θα το πίστευε. Φυσικά το χθεσινό μάθημα, το έχουν προσέξει στην Μαδρίτη, που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να το δουν εναντίον τους. Μιλάμε για δύο ομάδες με καλή φόρμα, δύο ομάδες που σκοράρουν, έχουν τους παίκτες, αλλά και το κίνητρο να πάρουν προβάδισμα για το αγώνα τον επαναληπτικό.
Η Ρεάλ είναι στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και βάση εικόνας έχει τον πρώτο λόγο. Σίγουρα να κατακτήσει τον θεσμό για δεύτερη συνεχόμενη φορά είναι ένα έξτρα κίνητρο.

Ο αντίπαλος σίγουρα δεν είναι ο ιδανικός, είναι λεγόμενος διάβολος, πεισματάρης με καυτή έδρα. Ήδη στο Νάπολι περιμένουν πως και πως την αναμέτρηση με την Ρεάλ. Απλά ο στόχος είναι να σκοράρουν ώστε να είναι στο παιχνίδι. Αν χάσουν ή φέρουν ισοπαλία θα είναι ευπρόσδεκτο. Και 3 ή 4 goal να φάνε, αρκεί να βάλουν 2 goal. Δεν θα κλειστούν, θα κυνηγήσουν το goal και έχουν τους παίκτες να το κάνουν.

Για τους τζίρους είναι ακόμα νωρίς, ο άσσος και το over θα έχει την τιμητική τους. Μην ξεχνάτε αυτά που έγραψα χθες για το τσάμπιονς λιγκ, θέλει προσοχή. Εμείς πάμε σε μια απλή επιλογή, που δεν σημαίνει επειδή το δίνει 1.95 θα βγει από το πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να ιδρώσουμε όπως χθες, απλά περιμένουμε να γυρίσει η μπίλια προς εμάς.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)