Select your timezone: Select
Betsoup

Παρί Σεν Ζερμέν v Μπαρτσελόνα

02/14 21:45
Added 2017/02/14 12:50 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.050 6/10 -6.00

Ομάδες που σκοράρουν!

Θέλω πάρα πολύ να διαβάσετε τι έγραψα στον αγώνα κυπέλλου για το ποντάρισμα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ακόμα είναι νωρίς για να σας πω νούμερα που ποντάρονται. Θέλει προσοχή μην πατήσουμε μπανανόφλουδα. Χθες στις 20:30 το Ειμπάρ είχε 165.000€ ποντάρισμα και στις 20:42 πήγε 290.000€. Ξεκινάει το ματς πέναλτι, άντε γεια, έγειρε το γήπεδο 4-0 τελικό. Ένα ματς που θα πονταριστεί είναι αυτό απόψε. Όσο οι αποδόσεις είναι άνω του 2.00 θα βάλουν οι παίκτες του Στοιχήματος goal-goal & over.

Δεν σας κρύβω ότι στο μυαλό μου το έχω διπλό & over, αλλά είπαμε ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Απλά θέλω να σας πω ότι δίνει διπλό & over 3.15, ενώ goal-goal * over 3.75. Αν βγει Over, νομίζω δεν θα είναι 0-3, θα βάλει ένα goal η Παρί. Εμείς επιλέγουμε να πέσουμε -1.70 απόδοση και να πάμε σε πιο ασφαλής μονοπάτια.

Η Παρί είναι μια ομάδα που έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια, με σκοπό να κατακτήσει το τσάμπιονς λιγκ. Να πάρει πρωτάθλημα δεν ήταν κάτι το δύκολο, αλλά η φυγή του Ιμπραιμοβιτς, έδειξε πόσο αδύναμη είναι φέτος. Βρίσκεταισ στην δεύτερη θέση, πίσω από την φοβερή Μονακό. Η φόρμα της δεν είναι ιδανική στο πρωτάθλημα, αλλά και στον όμιλο πέρασε σαν δεύτερη. Όταν παίζει νοκ αουτ και ο αντίπαλος είναι η Μπάρτσα εκεί αλλάζουν όλα. Στόχος να βάλει goal, αφού ξέρει ότι με τον έναν ή άλλο τρόπο θα βάλει η Μπάρτα. Ο Καβάνι είναι έτοιμος και πιθανός σκόρερ.

Στο κατάλληλο σημείο έχει φορμαριστεί η Μπάρτσα, ο Μέσι σκοράρει συνέχεια και σήμερα είναι ένα παιχνίδι που θέλει να δείξει πιο είναι το αφεντικό του θεσμού. Δεν ξέρω αν κερδίσει, έχει πολλές πιθανότητες, αλλά ότι θα σκοράρει είναι πολύ πιθανό.
Εκτίμηση : Δεν θέλω να ξεχνάτε ότι το πρώτο παιχνίδι, μπορεί να κοιτάξουν να μην φάνε goal, αλλά αν μπει ένα, νομίζω είναι κοντά και τα άλλα. Έχουν τους παίκτες να υποστηρίξουν την επιλογή μας. Δεν είναι και καμιά μαντεψιά αμάν, αμάν.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)