Select your timezone: Select
Betsoup

Εϊμπαρ v Γρανάδα

02/13 21:45
Added 2017/02/13 12:58 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Αποδόσεις Αγώνα @6.000 6/10 -6.00

Τώρα ή Ποτέ!

Θα μου πείτε που πας να μπλέξεις, δεν βλέπεις; Έχουμε μια Ειμπάρ η οποία έβαλε 4 goal την Βαλένθια. Μια ομάδα που είναι στην 8η θέση και με νίκη φτάνει το Μπιλμπάο στην 7η θέση με 35 βαθμούς. Μια 7η θέση που αν κατακτήσει το κύπελλο η Μπάρτσα από την Αλαβές δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν είναι όμως αυτό μόνο. Έχουμε απέναντι μια Γρανάδα στην 19η θέση στο -5 πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού. Και όμως μια φωνούλα μου λέει "ή Τώρα ή Ποτέ!

Διαφορετικούς στόχους!

To Eιμπάρ στην καλύτερη φάση της ιστορίας της, εντός έδρας έχει κτίσει καλό μομέντουμ 6-2-3, αλλά δεν παύει να είναι μια σφικτή ομάδα στο γήπεδο της (15-13 goal). Με λίγα λόγια βάζει 0.7 και δέχεται 0.6 goal.

Η Γρανάδα απεναντίας δεν έχει νίκη εκτός έδρας. Αυτή είναι σε χειρότερο σημείο, βάζει εκτός έδρας 0.4 και τρώει 1.6 goal. Η νίκη επί της Λας Πάλμας ήρθε το κατάλληλο σημείο, το ίδιο και οι μεταγραφές. Αν θέλει να κάνει κάτι, αν θέλει να έχει αξία η νίκη της Δευτέρας πρέπει να κερδίσει μέσα στο ανεβασμένο Ειμπάρ.
Πως και τι, δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Εμείς παραθέτουμε τα αγωνιστικά στοιχεία και όχι μόνο. Και οι δύο ομάδες έρχονται από καλές νίκες, ποια θα εφησυχαστή δεν ξέρουμε. Το ένστικτο μας λέει ότι η εμφάνιση του Ειμπαρ δεν θα το ξαναδούμε. Ήταν απολαυστική.

Μιλούν τα νούμερα!

Πάντως το σετ 1.50-4.20-6.00, δεν χρειάζεται να το αναλύσω, δεν λέει την αλήθεια. Γιατί το λέω αυτό; Όταν δίνει μια ομάδα 1.50 δεν νομίζω ότι το μυαλό σας πάει ότι έχει φόρμα 3-1-2, με παθητικό 10 goal σε 6 ματς. Τουλάχιστον 4-2-0, μην σας πω και κάτι καλύτερο. Αν δεν βγει Ευρώπη το Ειμπαρ τι θα γίνει, θα πουν κάτι στους ποδοσφαιριστές ή κάθε χρόνο βγαίνει Ευρώπη. Ενώ το Μπιλμπάο, τουλάχιστον θα κάνει τα αδύνατα δυνατά τουλάχιστον να βγει 7ο.

Εκτίμηση!

Στο χέρι της Γρανάδα είναι σήμερα το παιχνίδι. Στόχος είναι να δώσει χώρο στον αντίπαλο, να κάνει παιχνίδι, να έχει κατοχή και να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Μακάρι να βγει το παιχνίδι, να βάλει 1 goal στο 90+ και να μας χαρίσει το 6αράκι.

Το ρίσκο είναι μεγάλο, το βλέπεται, δεν χρειάζεται να πω ότι αν δεν βγει, δεν πειράζει. Αν δεν βγει το 1.50 τι θα κάνουμε σε όσους το ποντάρουν.

Γελάει καλύτερα όποιος..!

Μέχρι στιγμής έχουμε 112.000€ ποντάρισμα, στον άσσο 67.000 και στο Χ 25.000€. Δηλαδή 92.000€ ότι δεν θα βγει και είναι όπως βλέπω την ώρα του site 12:12 (εγώ έχω 12:21, α ρε γέλια!), θα πάρει και άλλο ποντάρισμα ο άσσος. Δεν πειράζει εδώ είμαστε, δεν κρυβόμαστε, ούτε φοβόμαστε αποδόσεις.

Υ.Γ Σεβαστό η σκέψη ότι η ώρα πονταρίσματος δεν μπορεί να μειωθεί, αλλά απεναντίας θα γίνει κάτι άλλο. Αυτό θα μας κάνει πιο επαγγελματίες, πιο πειθαρχημένους, γιατί αν βελτιώσει ο tipster και δει σοβαρά το έργο του, θα βελτιωθεί και το προϊόν, το οποίο ονομάζετε «Διαγωνισμός».

Όταν φίλοι μου δεν θα προλαβαίνω να ανεβάζω κείμενο, θα το μεταφέρω στο facebook, για να μην χαθεί καμία ευκαιρία, όπως με το 5αράκι τον Χανίων. Ένα σημείο χρονιάς, το οποίο μπορεί να βγάλει όλη την σεζόν με κερδισμένα χρήματα. Τέλος πάντων, μια ματιά στο facebook PrognostikaGr, κάντε κοινοποιήσεις τα κείμενα σας. Μην ντρέπεστε. Δωρεάν διαφήμιση να φέρουμε κόσμο στον Διαγωνισμό. Που ξέρετε μπορεί να σας δει κανένα μάτι και να γράφετε σε κανένα site. Εγώ έτσι ξεκίνησα, έτσι με γνώρισαν site και δίνω τα κείμενα μου.

Πάρτε τα πάνω σας, 13 του μηνός και μόνο ένας tipster έχει πάνω από 10.000 μονάδες. Με 50 μονάδες δεν γίνετε η δουλειά, γράψτε κείμενα και ανεβάστε το ποντάρισμα σας. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι, αλλά κάνουμε το χόμπι μας. Είναι τιμή που μας δίνετε η ευκαιρία και γράφουμε, άλλοι πληρώνουν για να το κάνουν αυτό. Εδώ δίνονται και δώρα!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)