Select your timezone: Select
Betsoup

Σέρρο Πορτένο v Νασιονάλ

02/12 23:00
Added 2017/02/12 18:32 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Γηπεδούχος - Over 2.5 Γκολ (Nικητής και Over Under) @2.400 6/10 +8.40

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ;

Ξεκίνησε το Απερτούρα στην Παραγουάη, με την Σέρρο Πορτένο να δείχνει από το πρώτο ματς ότι φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Κέρδισε με πολύ κόσμο στο πλευρό της, αφού τυπικά ήταν φιλοξενούμενη 3-0 επί της Ρούμπιο Νιου. Σίγουρα ο κόσμος είναι αρκετά ενθουσιασμένος, αφού λόγο υλικού μπορεί να καταφέρει την κορυφή. Έτσι η διοίκηση έκανε την υπέρβαση και έφερε στην ομάδα το μεγάλο της αστέρι Βαλντές, ο οποίος σκόραρε και έδωσε τις δύο ασιστ για γκολ. Ένας λόγος παραπάνω σήμερα το γήπεδο να γεμίσει με 42.000 και να οδηγήσουν την ομάδα σε νέα νίκη.

Η Νασιονάλ τα δείγματα που έδειξε στα φιλικά ήταν μέτρια και αυτό φάνηκε στο πρώτο της παιχνίδι που έχασε εντός έδρας 1-2 από την Καπιατά. Προσπάθησε μέχρι το τέλος, όπου είχε την ευκαιρία της ισοφάρισης. Σήμερα γνωρίζει ότι το έργο της θα είναι δύσκολο, αφού το παιχνίδι γίνετε στην ίδια πόλη των δύο ομάδων. Γνωρίζει τι κλίμα θα αντιμετωπίσει και αφουγράζεται τον ενθουσιασμό των φιλάθλων της Σέρρο.

Επειδή είναι ακόμα αρχή, προσπάθησα να βρω κάποιο σημείο με ικανοποιητική απόδοση. Όσοι δεν θέλετε να μπλέξετε με απόδοση, το goal-goal & over δίνει 2.05. Μάλιστα τα τελευταία 4 παιχνίδια μεταξύ τους είχε γκολ και από τις δύο ομάδες. Δεν νομίζω η ανεβασμένη Σέρρο να μην βάλει δύο γκολ, απλά περιμένω καλύτερο πρόσωπο από την Νασιονάλ.

Φυσικά σήμερα θα δούμε και νέα πρόσωπα που ήρθαν από την μεταγραφική περίοδο. Το καλό για την επιλογή μας είναι ότι η Σέρρο δεν θα κατεβεί με το βασικό αμυντικό δίδυμο, αφού ο Βικτορίνιο θα λείπει.

Δεν χρειάζεται να το πω, όταν επιλέγεις μια συνδυαστική επιλογή, το κάνεις μόνο και μόνο για την απόδοση. Αφού θέλουμε 2.45 απόδοση θα πάρουμε και το ανάλογο ρίσκο. Αλλιώς όποιος θέλει πάει με πιο χαμηλή απόδοση. Σας δώσαμε και μια επιλογή πιο πάνω στο 2.05, η οποία έχει πολύ τύχη να επαληθευτεί.

Αφού τελείωσα με την ανάλυση του αγώνα να κάνω και κάποιες προτάσεις τις οποίες ήδη τις έχω στείλει στους αρμόδιους :

1) Πρέπει να δώσουμε ένα κίνητρο σε αυτούς που ποντάρουν 500 μονάδες, να μεγαλώσουν το ρίσκο τους, γιατί δεν είναι δίκαιο να αντιμετωπίζουν όσους ποντάρουν 3.000 μονάδες. Θα πρέπει να υπάρχει η επιλογή 1000 μονάδες (από 150 λέξεις μέχρι 199), 2000 μονάδες (από 200 λέξεις μέχρι 299 λέξεις). Έτσι θα ποντάρει το 1/3 ή το 1/2 του χρήστη τον 3000 μονάδων. Σήμερα ποντάρει το 1/6!

2) Φυσικά όσοι ποντάρουν 3000 μονάδες θα πρέπει να μπουν σε μια έξτρα κλίμακα όπου θα έχουν ένα έξτρα δώρο 3 φορές τον χρόνο (ανά τέσσερις μήνες). Όσοι γράφουν 3000 μονάδες να διεκδικούν ένα δώρο με χρήστες ισάξιους στο ίδιο ποντάρισμα.

Με αυτό τον τρόπο και ο χρήστης τον 500 μονάδων και ο χρήστης τον 3000 μονάδων θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο (ο πρώτος να ποντάρει παραπάνω και ο δεύτερος να συνεχίζει να γράφει τουλάχιστον 3.000 μονάδες)

3) Ο χρόνος πονταρίσματος μία ώρα πριν το ματς πρέπει να μικρύνει. Όταν προσπαθείς να γράψεις σε συνδυασμό με την μελέτη θέλεις χρόνο. Δεν γίνονται να γράφουν οι χρήστες και να μην ανεβαίνουν τα κείμενα. Τουλάχιστον ένα ημίχρονο 45 λεπτά.

Υ.Γ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ.. ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ 17:54 ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 18:09. TOΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ 8 ΛΕΠΤΑ.. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ.. ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)