Select your timezone: Select
Betsoup

Βόλφσμπουργκ v Χόφενχαϊμ

02/12 16:30
Added 2017/02/12 14:28 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.050 1/10 1.00

Ο αγώνας επιλέχθηκε, το πόνταρα 13:55 με ώρα Ελλάδος, αλλά το ρολοι του site είναι λάθος κατά 8-10 λεπτά πιο μπροστά. Έχω κάνει αίτηση εδώ και καιρό η μία ώρα δεν ωφελεί σε κάτι, να πάει μίση ώρα ή καθόλου, να φύγει σαν όρος του διαγωνισμού. Δεν γίνετε να γράφουμε και να μην μπορούμε να ποντάρουμε. Αν βγει το σημείο το Γερμανικό δεν θέλω τις μονάδες κερδισμένες, απλά για να μην χαθεί το κείμενο.

Κάντε κάτι με το ρολόι! ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!

Κέρκυρα - Λεβαδειακός 1 ημίχρονο - 2 τελικό (51.0 απόδοση)

Όλα γίνονται στην Ελλάδα!

Δεν είχα σκοπό να ποντάρω κάτι, αλλά αφού το έχω στο μυαλό είπα να το επιχειρήσω. Μετά το χθεσινό, το φυσάμε και δεν κρυώνει. Χάθηκαν τζάμπα 15.000 μονάδες! Να μην το είχα γράψει, να έλεγα εντάξει, αφού ήταν έτοιμο το κείμενο. Δεν πειράζει, για πάμε να δούμε τι έχουμε.

Όπως γνωρίζετε η κάβα μας είναι +3150, έχω ήδη ποντάρει 3.000 μονάδες και μου μένουν 150 μονάδες. Λέω να το επιχειρήσω δεν έχω να χάσω κάτι. Ανατροπή σε αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Ανατροπή σε αγώνα του Λεβαδειακού. Ανατροπή σε αγώνα του Προέδρου του Λεβαδειακού.

Όπως γνωρίζουμε Ηρακλής, Λεβαδειακός, Λάρισα, Βέροια θα δώσουν μάχη για την σωτηρία. Πάντα βάζουμε και άλλες δύο ομάδες μήπως και.. Αυτές είναι η Κέρκυρα και μάλλον η Κέρκυρα. Δεν νομίζω Ατρόμητος, Τρίπολη, Παναιτωλικός να μπλέξουν. Αυτός που πέφτει τώρα έχει 13 πόντους, ενώ η Κέρκυρα είναι στο 19 και ο Λεβαδειακός 14. Δηλαδή η Κέρκυρα και με πόντο καλά είναι, αν κερδίσει καλύτερα. Αλλά και να χάσει έχει τον χρόνο να καλύψει τυχόν άτυχη στιγμή. Ο Λεβαδειακός έχει πολλά κρίσιμα ματς εκτός έδρας, κυρίως με Λάρισα και Ηρακλή κάνουν τζιζ. Πρέπει να πάρει πόντους από κάπου που η ομάδα δεν θα καίγεται τόσο πολύ όπως η Λάρισα και ο Ηρακλής.

Η φόρμα των ομάδων!

Η Κέρκυρα έχει 1-3-2 με 7-6 γκολ, ενώ ο Λεβαδειακός 0-2-4 με 2-10 γκολ. Όπως βλέπουμε η Κέρκυρα δεν έχει καμία τρομερή φόρμα, όπως κάτσει το παιχνίδι.

Εκτίμηση : Βασικά όταν επιλέγεις ανατροπή δεν έχεις να πεις πολλά. Απλά το θέμα είναι πως θα χειριστούν οι ομάδες. Να βάλει πρώτα γκολ η Κέρκυρα δεν είναι περίεργο. Απλά οι αποδόσεις είναι περίεργες. Έχει τον άσσο 2.05, ενώ να βάλει goal στο ημίχρονο αουτσάιντερ 2.10. Παραπάνω από τον άσσο; Σαν να λέει θα βγει Χ ημίχρονο - 1 τελικό. Να μην βάλει γκολ στο ημίχρονο ο Λεβαδειακός το δίνει φαβορί 1.36! Ωπ, μας κάνει αυτό, δεν θέλουμε να βάλει γκολ, ας τα βάλει στο β μέρος. Θα μου πείτε σε έξι ματς έβαλε δύο γκολ και σήμερα ζητάς δύο σε ένα ημίχρονο.

Όταν παίζουμε 51.0 απόδοση δεν έχει κάποια λογική ή καλύτερα έχει κάποιο ρίσκο. Τι κάποιο, αρκετά μεγάλο. Οι μονάδες που ποντάρουμε είναι τόσες ώστε να μην γράψουμε μείον στην κάβα. Το ποντάρουμε και απλά το βλέπουμε με ένα καφεδάκι δίπλα!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)