Select your timezone: Select
Betsoup

FC Συών v Βαντούζ

02/12 14:45
Added 2017/02/12 13:18 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ναι (Ομάδα 1 να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα) @1.800 6/10 -6.00

Συγνώμη από όλους τους tipsters!

Θα σας έκανε εντύπωση που χθες δεν πρότεινα κάποιο σημείο, αλλά.. τα έχει αυτά το χόμπι αυτό. Μην νομίζετε ότι δεν μελετούσα, κείμενο έγραψα, αλλά δεν το ανέβασα. Γι’ αυτό στον τίτλο μου ζητάω Συγνώμη, γιατί πολύ απλά θα καταλάβετε πιο κάτω για πιο λόγο το λέω. Στις 12 το πρωί το είχα έτοιμο το κείμενο, απλά σκεφτόμουν να το τολμήσω ή όχι. Όταν ξεπέρασα την ώρα κατά 7 λεπτά πήγα να το ποντάρω. Γι’ αυτό το έχω κάνει πρόταση αυτό με την μία ώρα διορία πρέπει να παύση, δεν έχει σημασία. Ας είναι μισή ώρα και τι έγινε δεν μπορεί κάποιος να το ποντάρει;

Γενικά το κουπόνι δεν ήταν εύκολο. Με το ζόρι χθες έβγαλα ένα ματς και σήμερα ένα άλλο. Το παίδευα μέχρι αργά χθες τα μεσάνυχτα, το ανέλυσα από όλες τις πλευρές και τελικά θα το τολμήσω. Πριν ξεκινήσω την ανάλυση του αγώνα μου, επειδή το είχα γράψει είναι κρίμα να μην το ανεβάσω. Δεν θέλω να σταθείτε στην απόδοση, αλλά στον τρόπο που το προσέγγισα.

Χανιά – Τρίπολη 1 (5.00 απόδοση)

Το Πρωτάθλημα της Β Εθνικής Ελλάδος, μπορούμε να το παρομοιάσουμε με αυτό της Β Ιταλίας. Ένας πρωτάθλημα που μας φαίνεται στα μάτια μας ύποπτο, ότι αποτέλεσμα δούμε το Σαββατοκύριακο. Προσέχω πάρα πολύ τα γραφόμενα μου, γιατί φιλοξενούμαστε από ένα μέσο «prognostika.net” και δεν μπορούμε να αιωρούμαι γεγονότα χωρίς στοιχεία. Γι’ αυτό το ξανά τονίζω, στα μάτια μας φαίνονται ύποπτα τα αποτελέσματα. Για παράδειγμα το Καλλονή – Καλιθέα 2-0 με τον άσσο στο 5.00+ ήταν κάπως περίεργο στα μάτια μας (το ξαναγράφω τρίτη φορά). Σήμερα έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι, ανάμεσα στα Χανιά και τα Τρίκαλα. Το διπλό άνοιξε στο 2.00 και έχει πέσει στο 1.50. Υπάρχει κάποιος λόγος, δεν μπορώ να διανοηθώ ποιος παίκτης του Στοιχήματος να ποντάρει τώρα το 1.50;

Υπάρχει λόγος το διπλό 1.50;

1) Χανιά 6η θέση 21 βαθμούς – Τρίκαλα 8η θέση 18 βαθμούς

2) Φόρμα : Χανιά 4-2-0 /14-5 goal – Τρίκαλα 3-2-1 / 11-3 goal

3) Xανιά εντός έδρας 2-1-3 – Τρίκαλα εκτός έδρας 2-2-3

Αποδόσεις αγώνα 5.00-4.00-1.50

Δηλαδή μας λέει ο bookmaker όταν μια ομάδα δεν έχει ήττα, αλλά απεναντίας έχει περισσότερες νίκες από την ισοπαλία, σε συνδυασμό με το σκοράρισμα 14 goal, δηλαδή 2.3 goal μέσο όρο και παίζει εντός έδρας τότε εκτιμάει την νίκη της στο 5.00 απόδοση.

Σύγκριση ομάδων με απόδοση 5.00 και άνω!

1) Βέροια 5.25 εντός έδρας. Είναι στην τελευταία θέση με φόρμα 1-2-3.

2) Βίλεμ 5.25 εκτός έδρας. Είναι στην 13η θέση με φόρμα 2-1-3.

3) Ουντινέζε 5.50 εκτός έδρας. Είναι στην 12η θέση με φόρμα 1-2-3.

4) Χέρτα 5.00 εκτός έδρας. Είναι στην 6η θέση, όπως τα Χανιά, αλλά έχει φόρμα 2-0-4.

Για να μην σας κουράζω, τέτοιες αποδόσεις είναι σε ομάδες εκτός έδρας οι οποίες δεν έχουν καλή φόρμα ή ομάδες τύπου Βέροιας που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί κυρίως στο γήπεδο τους (και το διπλό του Πανιωνίου έπεσε. Παίζουν την ίδια ώρα, δύσκολα να βγουν τα φαβορί μαζί).

Με λίγα λόγια όταν μια ομάδα έχει ανοδική πορεία, δεν χάνει, έχει ψυχολογία, παίζει με έναν αντίπαλο που θα γεμίσει το γήπεδο και το δίνεις 5.00; Δηλαδή τα Τρίκαλα είναι στην 1η θέση, έχει φόρμα 6-0-0 και τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες; Tα Τρίκαλα έχουν δύο εκτός έδρας νίκες και ο Αχαρναικός τρεις νίκες, για ποιο λόγο το 1.50;

Εδώ φίλοι μου λέμε το ποντάρω και ας χάσω 0-5. Αν όμως λήξει με νίκη των Χανίων θα κάνει να κοιμηθεί ο bookmaker 5 νύχτες. Με παράδειγμα λέμε ότι θα ποντάρουν 10€ ο κόσμος στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Κάντε το όπως στα προηγούμενα δύο!

Σιόν – Βαντούζ

(από τώρα ξεκινάει η ανάλυση των 300 λέξεων, για όσους επιδιώξουν να τιμωρηθώ!)

Δύο ομάδες που δεν είναι σε καλό φεγγάρι, θα προσπαθήσουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Η Σιόν έχει 2-0-4 με 6 στα 6 over, ενώ η Βαντούζ 1-3-2 στην τελευταία θέση. Το μελέτησα πάρα πολύ τον σημερινό αγώνα, από όλες τις πλευρές. Να ξεκινήσω ανάποδα με τα νούμερα.

Τι λένε οι αποδόσεις!

Η Σιόν στα 19 ματς φέτος περισσότερα goal μπήκαν 10 στο β μέρος, 4 στο α μέρος και 5 τα ίδια goal. H Bαντούζ 9 φορές πιο πολλά goal στο β μέρος, τρεις στο α μέρος και 7 φορές τα ίδια goal. Αυτό το γράφω γιατί θα μπουν goal. Τι λέει η προϊστορία ; Φέτος στα δύο ματς Βαντούζ –Σιόν 2-2 ημίχρονο, 2-5 τελικό. Ενώ μέσα στην Σιόν 1-0 και 3-1 τελικό σκορ. Δηλαδή έχουμε πολύ υλικό για πολλές επιλογές. Θέλετε over 3.5, θέλετε goal-goal & over. Θέλετε να ρισκάρετε να μπουν goal στο β μέρος. Γι’ αυτό δυσκολεύτηκα να επιλέξω. Έκανα πίσω από την φόρμα της Σιόν. Δεν ξέρω πως θα το τραβήξει το ματς.

To κακό είναι το over 1.5 της Σιόν είναι 1.30 και να βάλει goal και στα δύο ημίχρονα 1.80. Δεν έχει λογική αυτό. Μιλάμε για μια ομάδα που εντός έδρας έχει 7 στα 9 over. Η άμυνα της Βαντούζ δεν είναι αμάν, αμάν η σούπερ άμυνα. Έχει την χειρότερη άμυνα με 44 goal (δηλαδή 2.3 goal ανά ματς). Γιατί δεν πάω στο over ή goal-goal. Επειδή η Βαντούζ έχει 7 goal μόνο εκτός έδρας. Μην κρυβόμαστε όμως, αν μπουν goal θα φανεί από την αρχή, αλλά μην παίρνετε όρκο. Βλέπω στα χαρτιά μου έναν αγώνα της Βαντούζ, μηδέν goal στα α μέρος και στο β μέρος μπήκαν 6 goal.

Μην ξεχνάτε ότι η Βαντούζ παίζει στο επόμενο ματς με την Λουγκάνο. Εκεί θα κριθούν πολλά για το μέλλον της.

Όπως βλέπετε στάθηκα πιο πολύ στις αποδόσεις, επειδή όταν επιλέγουμε τέτοιο σημείο δεν έχουμε να πούμε πολλά. Την φόρμα την είδαμε, τα στατιστικά το ίδιο, συν την παράδοση. Πιστεύω η Σιόν να ξεσπάσει μετά από ένα κακό timing με μόλις δύο νίκες σε έξι αγώνες.

Υ.Γ Η επιλογή δεν είναι αμάν, αμάν κάτι τρομερό 1.80. Απλά το κάνω για να γράψω το πόνο μου το χθεσινό.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)