Select your timezone: Select
Betsoup

Ξάνθη v ΠΑΟΚ

02/09 19:30
Added 2017/02/09 15:39 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Ημίχρονο με τα Περισσότερα Γκολ @2.250 6/10 +7.50

Προσεκτικό Ποντάρισμα!

Καλησπέρα παικταράδες μου.

Μια μέρα κυπέλλου, αλλά πιο πολύ Μπάσκετ. Σήμερα το κουπόνι ποδοσφαίρου είναι φτωχό, 30 αγώνες, όπου οι 10 έχουν ξεκινήσει ήδη. Προσπαθώ εδώ και ώρες μελετώντας τα ρεπορτάζ και τις τελευταίες ειδήσεις, μήπως βγάλω κάτι, αλλά μάταια. Κατέληξα στην επιλογή Ξάνθη - Πάοκ μετά από πολλές ώρες ανάλυσης του συγκεκριμένου αγώνα. Αν μπορούσα να γράψω χωρίς να προτείνω αγώνα θα το έκανα, αλλά για να το κάνω πρέπει να προτείνω έστω και ένα σημείο.

Ανάλυση μήνα Φεβρουαρίου!

Πριν πάω στην ανάλυση του σημείου μου, θα πω λίγα πράγματα, αφού συμπληρώσαμε 19 προτάσεις τον μήνα Φεβρουάριο. Για την χθεσινή μέρα δεν θέλω να πω τίποτα, ποτέ ένας καλός αρθρογράφος δεν διαφημίζει τις επιτυχίες του, απλά προσπαθεί να βελτιωθεί. Για να γίνει αυτό θα γράψω ένα τρικ για τους νεότερους αναγνώστες της στήλης μας και να θυμηθούν οι παλιότεροι. Έχουμε συμπληρώσει το 1/3 του μήνα Φεβρουαρίου και έχουμε 9 εύστοχα σε 19 προτάσεις (47%). Η κάβα μας θετική + 2.370 μονάδες. Δηλαδή με ποσοστό κάτω του 50% και έχουμε αρκετό κέρδος. Με 20€ το κάθε παιχνίδι θα ξοδεύαμε 380€ και με τις 9 επιτυχίες θα πέρναμε πίσω 375.80€. Αυτό σημαίνει ότι δεν μας κέρδιζε ουσιαστικά ο bookmaker, το έχουμε υπό πίεση. Θα μπορούσαμε να ήμασταν συν αν τα εύστοχα σημεία ήταν σε μεγαλύτερη απόδοση. Ποντάρουμε 2,31 απόδοση, με εύστοχα 2.09 και τα χαμένα 2.51. Η ισορροπία στις αποδόσεις είναι λογικές, απλά πρέπει να αυξήσουμε το ποσοστό στα εύστοχα σημεία. (243 λέξεις εκτός ανάλυσης σημείου!)

Μακριά από ήττα!

Ένα στοιχείο που μετράει πολύ στο ποδόσφαιρο είναι το timing, πότε μια ομάδα θα είναι έτοιμη και αν η αγωνιστική ετοιμότητα συμβαδίσει με κάποιο στόχο. Οι δύο ομάδες που διαλέξαμε απόψε, η Ξάνθη και ο Πάοκ έχουν τον πρώτο λόγο να είναι στις θέσεις που οδηγούν στα play-off για την απόκτηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Ξάνθη ξεκίνησε τον πρώτο γύρο εκπληκτικά, απλά τον τελευταίο καιρό κάνει μια κοιλιά. Όταν λέμε μια κοιλιά τον Παο και την Άεκ τις έχει από κάτω στο βαθμολογικό πίνακα, απλά το συγκεκριμένο χρονικό σημείο θα παίξει μεγάλο ρόλο για την συνέχεια. Εντύπωση έκανε σε πολύ κόσμο η ενδεκάδα της Ξάνθης τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρουμε αν όντως είναι επιλογή προπονητή. Σήμερα πάντως θα παίξει το αστέρι της ο Γιουνές και πολύ σωστά κάνει γιατί σε τέτοια παιχνίδια θα ανεβεί το κασέ του για να τον πουλήσει το καλοκαίρι. Να ένα κίνητρο, εκτός από την προοπτική ενός τελικού, οι αγώνες του κυπέλλου οδηγούν σε ανέβασμα του χρηματιστηρίου των ποδοσφαιριστών όταν μια ομάδα πλησιάζει τον τελικό.

Ο Πάοκ αντίθετα με την Ξάνθη, ξεκίνησε όχι τόσο καλά το πρωτάθλημα, απλά ανεβαίνει σε ένα κρίσιμο σημείο στο πρωτάθλημα, προσπαθεί να θωρακίσει την δεύτερη θέση ώστε να οδηγήσει την κούρσα των play-off, αλλά μην ξεχνάτε ότι ένας τίτλος θα σβήσει από την ψυχολογία των οπαδών, αλλά και των ποδοσφαιριστών το -13 πόντους από την κορυφή. Η κατάκτηση του τίτλου θα δώσει ένα έξτρα κίνητρο για την νέα σεζόν, ήδη η ομάδα φτιάχνει ένα καλό κορμό παικτών για το νέο πρωτάθλημα. Δεν ξεχνάμε ότι παίζει και με την Σάλκε την άλλη εβδομάδα, αλλά το δεύτερο καλύτερο μπάτζετ στην Ελλάδα δεν έχει περιθώρια να διαλέξει αγώνες και θεσμό. Η νίκη σε όλα τα παιχνίδια είναι επιτακτική, απλά σήμερα έχει το αβαντάζ του δεύτερου παιχνιδιού.

Συμπέρασμα!

Με λίγα λόγια, όπως γράφω στον τίτλο μου, δεν θα θέλουν να χάσουν σε καμία περίπτωση. Θα μπουν προσεκτικά στο παιχνίδι και ο στόχος είναι να διαβάσουν την τακτική του αντιπάλου. Ο Πάοκ ξέρει την απειλή του (Γιουνές), όμως η Ξάνθη έχει πολλά πρόσωπα να ελέγξει, κυρίως με τις νέες προσθήκες Ενρίκε, Πρίγιοβιτς. Επειδή ο Πάοκ θα ξεκινήσει με Κουλούρη και θα μπει ο Σέρβος στο 2ο μέρος, διαλέξαμε να μπουν περισσότερα γκολ στο β μέρος. Αυτό είναι ένα ρίσκο, αλλά στην τελευταία μας επιλογή του συγκεκριμένου σημείου ήταν στην Ελβετία Λωζάνη - Λουκέρνη όπου στο α μέρος μπήκαν 3 γκολ και στο β μέρος 4 γκολ. Αυτό είναι ένα ρίσκο. Απλά μελέτησα σχεδόν όλα τα ζευγάρια, στην συγκεκριμένη απόδοση βρήκα ένα λαθάκι, το 2.25 έχει αρκετές πιθανότητες να βγει. (431 λέξεις για την ανάλυση Ξάνθη – Πάοκ)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)