Select your timezone: Select
Betsoup

Λεβαδειακός v Πλατανιάς

02/06 19:30
Added 2017/02/06 15:56 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ναι (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες) @2.200 6/10 +7.20

Ο θάνατος η ζωή μου!

Όταν στο Ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει αυτή η έκφραση "ο θάνατος η ζωή μου", τότε θα βλέπουμε μια ομάδα που δεν κερδίζει και έχει 14 βαθμούς σε 18 αγώνες να είναι φαβορί στο 2.30. Δηλαδή αν είχε ο Λεβαδειακός την πορεία του Πανιωνίου, πόσο θα έδινε ο άσσος; Εμείς σαν στήλη διαλέξαμε μια διαφορετική, πονηρή επιλογή. Να βάλουν goal και οι δύο ομάδες και ότι είναι να γίνει ας γίνει.

Η ανάλυση των ομάδων!

Ο Λεβαδειακός όπως είπαμε δεν έχει νίκη εδώ και καιρό. Βάζει μέσο όρο 0.7 goal και δέχεται 1.8 goal. Στα τελευταία 6 ματς έβαλε μόνο ένα goal. Σήμερα αν θέλει να πάρει κάτι, ιδίως την νίκη πρέπει να βάλει ένα με δύο goal, για κλειδώσει το παιχνίδι.

Ο Πλατανιάς είναι σε τρομερή φόρμα 3-2-1, μόλις μία ήττα εκτός έδρας με το Παο 2-1 (σκόραρε αυτό μας ενδιαφέρει), είναι άνετος με 25 βαθμούς, πέρασε και στο κύπελλο στην επόμενη φάση, από τα Γιάννινα και φυσικά στο πάγκο έχει ένα προπονητή έμπειρο που μπορεί να διαχειριστεί το υλικό, ώστε να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Τα παιχνίδια του είναι σφικτά, κυρίως εκτός έδρας (6 under) και το κακό βάζει ένα goal και δέχετε 1.1 goal. Όμως στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει βάλει μέσο όρο 1.5 goal και δέχθηκε 1.2 goal.

H παράδοση :

Η παράδοση δεν ευνοεί καθόλου την επιλογή μας (1-0,2-0,0-0,0-3). Αν πούμε ότι θα υπερτερήσει η λογική του Έλληνα, τότε το ματς είναι με το στανιό 1-0, να πάρει τους 3 βαθμούς ο Κομπότης να υσηχάσει. Πάμε κόντρα στην λογική.

Οι αποδόσεις :

Tι μας έκανε να σταθούμε σε αυτή την επιλογή που πάει κόντρα στην λογική. Το over 0.5 δίνει για τον Λεβαδειακό 1.36 και για τον Πλατανιά 1.62. Φαβορί και τα δύο να βγουν, όμως το goal-goal είναι μεγάλο αουτσάιντερ στο 2.25! Περίεργο δεν είναι; Απλά αν πιάσει την απόδοση που έχει ο Πλατανιάς μπορεί να βάλει ένα goal στον Λεβαδειακό που θα ανοιχτεί έτσι και αλλιώς. Το κακό είναι ότι δεν έβαλε μέσα στην Λάρισα, η οποία παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο. Ρισκάρουμε σε μια μεγάλη απόδοση και περιμένουμε.

Βet tips : Πιθανός σκόρερ του Λεβαδειακού ο Τόνι Σίλβα ο οποίος γύρισε από το Κόπα Άφρικα, μαζί με τον μέσο Ζεζίνιο.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)