Select your timezone: Select
Betsoup

FC Lausanne-Sport v Λουκέρνη

02/05 14:45
Added 2017/02/05 13:19 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Ημίχρονο με τα Περισσότερα Γκολ @2.000 6/10 +6.00


Καλημέρα παικταράδες μου!

Ναι, το έχω γράψει 1000 φορές, ο καλύτερος tipster είναι "Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ". Πάρτε τα πάνω, ότι έγινε, έγινε χθες, νέα μέρα, νέο κουπόνι με 86 αγώνες. Φυσικά δεν θα μελετήσετε και τους 86 αγώνες, είπαμε παίζουμε ένα άθλημα που το έχουμε χόμπι, όχι να τρελαθούμε. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ποντάρουμε Ισπανία στις 13:00 για να πάμε για ούζο, μετά Ιταλία για να πάμε για καφέ και αν θέλουμε να πάμε με γκόμενα κανένα ντέρμπι ισοπαλία. Αυτό δεν είναι Στοίχημα, αυτό είναι χαζός τζόγος. Όχι, απλά τζόγος, αλλά χαζός. Αυτά θα δείτε μόνο στην στήλη μας, άντε σε 2-3 ακόμα. Μετρημένες στα δάχτυλα οι καλοί αρθρογράφοι.

Χαλάτε την πιάτσα!

Αυτό που έγινε μεσοβδόμαδα με έναν γνωστό αρθρογράφο, ο οποίος πείραξε την κάβα του (υπέρ του), δηλαδή στα χαμένα δελτία μείωσε τις μονάδες και σε μερικά κερδισμένα τις ανέβασε. Τι νόμιζε ότι δεν θα το καταλαβαίναμε! Εκεί που θέλω να σταθώ είναι στο καθαρό μυαλό. Προχθές σας είπα δεν όταν χάνουμε την άλλη μέρα δεν ποντάρουμε για εκδίκηση, θα φάμε τα μούτρα μας. Αυτός τι έκανε, αφού απελπίστηκε, είχε ένα ματς 0-0, όπου το αουτσάιντερ είχε κόκκινη. Τι έκανε; Αυτός το είχε άσσο, αλλά πείραξε τις μονάδες κατά πάνω. Ο αγώνας έληξε 0-0, άντε γεια φιλαράκο. Μόνο κακό κάνετε στην πιάτσα εσείς.

Καθαρή συνείδηση!

Ναι, εμείς γράφουμε σε ένα διαγωνισμό, να ξέρετε όμως ότι κοιμάμαι με καθαρή την συνείδηση μου. Ναι, η Λοριάν έχει 15 συνεχόμενα over και χθες έληξε 0-1. Αν το πρότεινα under τι θα σκεφτόταν ο παίκτης του Στοιχήματος, ότι πήγαινα με την τύχη. Τύχη όμως δεν υπάρχει στο Στοίχημα, αυτό που μελετάει και έχει γνώσεις αυτός θα επιβιώσει. Σήμερα η Λουκέρνη έχει 18 over σε 18 αγώνες, τι θα προτείνω under;

Goal στο Β μέρος (2.00 απόδοση)

Η Ελβετία είναι πρωτάθλημα που μας χαρίζει goal & over. Σε λίγο έχουμε Λωζάνη - Λουκέρνη. Η γηπεδούχος έχει 0-1-5 με 11 over, ενώ η Λουκέρνη 4-1-1 με 18 over. Απίθανό ε! Τι απόλυτο φέτος σε μεγάλο εύρος αγώνων. Δεν έχει την καλύτερη επίθεση, απλώς όσα τρώει και όσα δέχεται (36-33 γκολ). Ο στόχος των δύο ομάδων διαφορετικός, η Λωζάνη να μην κινδυνέψει και η Λουκέρνη να είναι σε τροχιά Ευρώπης.

Με το φακό της παράδοσης!

Η προϊστορία δεν είναι υπέρ μας, πέντε ματς μπήκαν το πολύ ένα γκολ και μόνο ένα τρία γκολ. Το ξέρω ότι θα πονταριστεί το 1.75 goal-goal & over, μπορεί να το κάνουμε και στην ομάδα μας BET HUNTERS, αλλά κρατάμε μια επιφύλαξη. Γι' αυτό το λόγο θα μπούμε σε άλλη διαδικασία.

Η πρόταση μας!

Εκτίμηση : Όπως προαναφέραμε πιο πάνω, θα στραφούμε στα περισσότερα goal στο Β μέρος. Η απόδοση είναι καλή και αυτό το στηριζόμαστε στα στατιστικά τους στα τελευταία έξι ματς. Η Λωζάνη σε πέντε από τα έξι ματς έχει το πολύ ένα γκολ στο ημίχρονο και η Λουκέρνη σε όλα τα ματς το πολύ ένα γκολ. Να φανταστείτε βγαίνουν όλα over.

Συμπέρασμα!

Τα βάλαμε κάτω φίλοι μου, επιλέγουμε για πρώτη φορά τέτοια επιλογή, την υποστηρίζουμε, την στηρίζουμε και τέλος μακάρι να δικαιωθούμε.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)