Select your timezone: Select
Betsoup

Κάουντενμπιθ v Ελγκιν

02/04 17:00
Added 2017/02/04 01:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ελγκιν (Αποδόσεις Αγώνα) @2.050 6/10 6.00

Μεγάλη αξία στο διπλό!

Όταν επιλέγουμε Σκωτία Β' παίρνουμε και το σχετικό ρίσκο. Θα ρισκάρω, αλλά βλέπω μια απόδοση άνω του 2.00 (έστω και οριακά)και πιστεύω ότι είναι παικική αξία. Τι θέλω να πω :

Έχουμε την τελευταία Καουντενμπιθ 19 βαθμούς, 3-1-6 εντός έδρας. Στα τελευταία παιχνίδια έχουν 1-0-5, με μοναδική ελπίδα η εκτός έδρας με Στερλονγκ 2-1. Δεν είναι μακριά από την σωτηρία, είναι στο -2 πόντους, αλλά μαζί με την Μπεργουικ παίζουν το χειρότερο ποδόσφαιρο.

Η Έλγκιν αν πούμε ότι η πρωτοπόρος Φόρφαρ με 49 βαθμούς και η δεύτερη Άρμπροουθ με 41 βαθμούς, τότε η επόμενη είναι αυτή. Και όντως βλέπουμε στα τελευταία ματς έχει 4-1-1, με την ισοπαλία και την ήττα να είναι από τις δύο πρώτες. Δεν κερδίζει μόνο, αλλά και με ευκολία, αφού έχει 16 over. Δεν υπάρχει επιλογή να το βάλουμε διπλό & over. Μια άλλη επιλογή για να ανεβάσετε την απόδοση είναι διπλό από το ημίχρονο.

Γιατί το λέω αυτό; Αν δείτε στα τελευταία έξι ματς η Έλγκιν είτε κερδίζει, είτε όχι στο ημίχρονο έχει κερδίσει. Περίεργο πράγμα και στην ισοπαλία και στην ήττα κέρδιζε στο ημίχρονο. Όποιος θέλει να ρισκάρει το 2.95 αξίζει μια τουφεκιά.

Στην αρχή μίλησα για λάθος της εταιρείας, σε σύγκριση με αυτά που βλέπουμε στα πιο γνωστά πρωταθλήματα. Δίνει 2.05 στην 3η ομάδα, παίζοντας με τους τελευταίους. Όμως βλέπουμε η 9η Μπεργουικ που μοιάζει με την Καουντενμπιθ τις έβαλε έξι γκολ, την πρωτοπόρο δύο γκολ και από τρία γκολ έβαλε σε Μονροουζ, Αθλετικ και Εδιβούργο. Με αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την φόρμα της το 2.05 μοιάζει σαν 1.50.

Δεν το πόνταρα από ημίχρονο διπλό, γιατί η γηπεδούχος μπορεί να είναι χάλια, μπορεί να είναι τελευταία, αλλά με τον πρωτοπόρο στην έδρα της έβαλε τρία γκολ (έφαγε τέσσερα) και εκτός έδρας την κέρδιζε 1-0 και στο β μέρος έχασε. Να ευκαιρία για το live 0-1 μέσα στην Φόρφαρ, άξιζε η ανατροπή.

Θα έχουμε το νου μας και σήμερα, αν δούμε 1-0 να το ποντάρουμε στο live αν το έχει φυσικά!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)