Select your timezone: Select
Betsoup

Τσέλσι v Αρσεναλ

02/04 14:30
Added 2017/02/04 00:54 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Τσέλσι v Αρσεναλ (Αποδόσεις Αγώνα) @1.950 6/10 +5.70

..ένα μπράβο στα παιδιά από το site και στον γείτονα μου προγραμματιστή, όπου κάνανε την απαίτηση μου να μπει ρολόι, ώστε να προλαβαίνουμε να ποντάρουμε έγκυρα. Για παράδειγμα στο pc μου η ώρα δείχνει 00:30 και στο site 00:37! Να σας πω και ένα ΜΠΡΑΒΟ, όχι κράξιμο μόνο..


Πήραμε την ανάσα μας, ακόμα δεν μπορούμε να το χωνέψουμε αυτό που έγινε στην χθεσινή μας στήλη, αλλά έτσι είναι αυτό το άθλημα. Δεν υπάρχει χρόνος σκέψης, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουμε νεύρα όταν παίζουμε, αλλά ούτε να βλέπουμε την επόμενη μέρα σαν μέρα εκδίκησης. Σας είπα τα κείμενα μου είναι μια συνέχεια, μέχρι τέλη Μαΐου που τελειώνει η στοιχηματική σεζόν θα έχουμε αναλύσει τα πάντα για το Στοίχημα. Το κέρδος μας είναι να πάρετε ένα - δύο στοιχεία, από τον τρόπου που σκεφτόμαστε. Όσο για χτες για να κλείσουμε, κανονικά έπρεπε να πιάσουμε δύο στα τρία σημεία, με καθαρό κέρδος 9.150 μονάδες και τελικά δεν πήραμε τίποτα. Τα έχει αυτά το χόμπι αυτό, συνεχίζουμε, με την ίδια διάθεση και έχουμε τον χρόνο να καλύψουμε το κενό τον - 7.600 μονάδων.
Νίκη και απονομή τίτλου!
Αυτός ο τίτλος θα τον αφιερώσω στον φίλο μου δημοσιογράφο Ασλαμή, γνωστός ως Ασλαμάς, που βλέποντας τον αγώνα Ηρακλής - Κέρκυρα, με ζάλισε λέγοντας "το Σάββατο έχουμε απονομή τίτλου". Δεν θα το έδινα σημασία, αλλά μελετώντας τα στοιχεία όλα οδηγούν αριστερά.

Η Τσέλσι στα τελευταία έξι ματς έχει 4-1-1 και εντός έδρας 10-0-1. Έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα 48-16 γκολ. Κακά τα ψέματα, είναι ένα βήμα παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Από τις υπόλοιπες ομάδες η Σίτι είναι σε άνοδο, αλλά κουτσά, στραβά θα την κρατήσει την πρώτη θέση.

Πριν πάω στην Άρσεναλ, θα σταθώ λίγο στην παράδοση. Προσπαθώ κάθε φορά να αλλάζω την μορφή του κειμένου, ώστε να μην κουράζεστε. Η προϊστορία είναι υπέρ της Τσέλσι 7-0-2, όπου πέντε νίκες από τις επτά δεν δέχθηκε γκολ. Μάλιστα τα τέσσερα έληξαν 2-0 τελικό σκορ. Για όσους θέλουν ένα ειδικό στοίχημα, εντύπωση μου έκανε ότι τα επτά ματς από τα εννιά έληξαν 2-3 γκολ.

Ο Βεγκερ διανύει την τρίτη αγωνιστική τιμωρίας, αλλά το κακό ήταν η ήττα εντός έδρας με την Γουοτφορντ. Αυτή είναι η Άρσεναλ, φτάνει στην πηγή, αλλά ρίχνει την στάνη με το νερό. Αν κέρδιζε θα ήταν στο -6 πόντους και θα πήγαινε με άλλον αέρα στο ντέρμπι. Πάντως εκτός έδρας έχει 6-3-2, καλή παρουσία και τελευταία τα πάει καλά 4-1-1, αν εξαιρέσουμε την ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική.

Εκτίμηση : Κακά τα ψέματα το 1.95 δεν είναι κάτι που αξίζει να πονταριστεί. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες επί της Άρσεναλ, την καυτή της έδρα, την εξαιρετική επιθετική γραμμή και με έναν προπονητή ο οποίος έχει κίνητρο, αντίθετα με τον Βενγκερ που στέρεψε από ιδέες.

Δεν το κρύβω, αν έπιανα τα χθεσινά δύο σημεία, δεν θα έδινα σημασία. Απλά οι επιλογές μου είναι λίγες το Σάββατο και επέλεξα να ξεκινήσω νωρίς 14:30 με το Αγγλικό ντέρμπι.

Υ.Γ Όσοι φίλοι σας ασχολούνται με το Στοίχημα να τους κάνετε εγγραφή, ώστε να μεγαλώσει η παρέα μας.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)