Select your timezone: Select
Betsoup

ADO Ντεν Χάαγκ v Φίτεσε

02/03 21:00
Added 2017/02/03 17:21 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Φιλοξ/νος - Over 2.5 Γκολ (Nικητής και Over Under) @2.950 6/10 -6.00

Φόρμα και στατιστικά οδηγούν Φίτεσε & γκολ!

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, όταν επιλέγουμε μια συνδυαστική επιλογή σημαίνει ότι θέλουμε μια καλύτερη απόδοση. Όμως κρύβει κινδύνους τέτοιες προσποιήσεις. Τι θέλω να πω, να βγει διπλό όπως το βλέπουμε στο 1.85 και να βγει under. Εκεί η ευθύνη είναι καθαρά του παίκτη του Στοιχήματος. Όμως το επιβάλει και η μέρα, Παρασκευή, ποντάρουμε σε goal και παράλληλα μελετάμε τις επιλογές μας για αύριο.

Τώρα επειδή πρέπει να δικαιολογήσουμε την πρόταση και συνάμα τις μονάδες που θα ποντάρουμε πάμε να πούμε δύο λόγια. Ο γηπεδούχος έχει 1-0-5, 2-12 γκολ και στην 15η θέση. Αντίθετα η Φίτεσε είναι στην 7η θέση με 4-1-1, 11-7 γκολ. Σε 20 αγώνες έχουν 12 over η Ντεν Χάαγκ και 11 η Φίτεσε.

Επομένως μέχρι στιγμής όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι καλύτερη φόρμα είναι η Φίτεσε και ότι φέρνουν over. Άρα το 2.95 έχει μεγάλες πιθανότητες να επαληθευτεί και δεν μπορούμε να το προσπεράσουμε.

Για να δούμε και την παράδοση, γιατί και εκεί έχει στοιχεία που θα μας βοηθήσουν ή όχι. Τι εννοώ ότι η παράδοση είναι υπέρ της Ντεν Χάαγκ 4-3-1. Μάλιστα η μία νίκη της Φίτεσε ήταν 0-4. Μακάρι να το ξαναδούμε.

Αφού έχουμε επιλέξει ότι θα μπουν γκολ, το θέμα είναι γιατί Φίτεσε. Μια ομάδα που κέρδισε στο κύπελλο την Φέγενορντ 2-0 και στο πρωτάθλημα της 5η Αλκμααρ 2-1. Μια ομάδα που είναι στα κυβικά της Ντεν Χάαγκ είναι η Τβόλε. Το σκορ έληξε 3-1 υπέρ της Φίτεσε. Αυτό δεν σημαίνει και πολλά, απλά το βάζουμε στην σούμα μας.

Εκτίμηση : Όπως πλαγίως το επισυνάψαμε πιο πάνω, η επιλογή μας βασίζεται πάνω σε λογικά πλαίσια. Δεν λέμε κάτι παράλογο, πήραμε τα δεδομένα και όλα δείχνουν goal και νίκη της φιλοξενούμενης. Αυτό που μας φοβίζει είναι η καλά παράδοση του γηπεδούχου. Έχει χάσει ένα ματς σε σύνολο οχτώ αγώνων.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)