Select your timezone: Select
Betsoup

Χάντερσφιλντ v Μπράιτον

02/02 21:45
Added 2017/02/02 13:10 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: X (draw) (Αποδόσεις Αγώνα) @3.050 6/10 -6.00

Με το μυαλό στον αγώνα με την Σίτι

Δεν είναι λίγο πράγμα, μια ομάδα από την Τσαμπιονσιπ (Χάντερσφιλντ)με την πρόκριση της απέναντι στην Ρονντειλ (4-0), θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι. Δεν είναι λίγο πράγμα, γι' αυτό το τονίζουμε στον τίτλο μας.

Οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες, με λίγο ελαφρύ ποντάρισμα στον γηπεδούχο 2.75-3.05-2.88. Αυτό συμβαίνει γιατί η Χάντερσφιλντ είναι σε ανοδική πορεία (8-2-1 σε όλες τις διοργανώσεις). Δεν μπορεί όμως να μην σταθούμε και στον αντίπαλο, που είναι ο πρωτοπόρος με ένα βαθμό και με έναν αγώνα λιγότερο. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον να μην χάσει σήμερα και θα παραμείνει με δύο πόντους πιο πάνω. Θα μου πείτε αν χάσει θα γίνει τίποτα; Δες τε μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, δεν θα είναι ωραίο για τον πρωτοπόρο να χάσει ξανά. Φυσικά το κύπελλο δεν ήταν σκοπό της, αφού κατέβασε πολλές αλλαγές και με τον προπονητή να δηλώσει ότι στόχος είναι η πρωτιά, ίσον άνοδος.

Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα, αυτό φάνηκε και στο πρώτο ματς που έληξε 1-0 υπέρ της Μπραιτον. Γι' αυτό και οι αποδόσεις είναι κοντά μεταξύ τους, γιατί ο βαθμός δυσκολία για κάποιον νικητή είναι πολύ δύσκολο.

Εκτίμηση : Το πρόβλημα είναι πως θα αντιδράσει η Χάντερσφιλντ, πως θα προσγειώσει τους παίκτες της ο προπονητής ενόψι Σίτι, αλλά και ο πρωτοπόρος χωρίς την έννοια του κυπέλλου πως θα κινηθεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Φυσικά θα βάλουμε στα στοιχεία μας και τα πιο gossip. Δηλαδή ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός, θα έχει πάνω από 20.000 φιλάθρους και είναι ματς που πάντα έχουν goal εκατέρωθεν. Μάλιστα έχουν οχτώ συνεχόμενα goal-goal 2.00. Φυσικά θα πείτε, αφού το προτείνουμε ισοπαλία και οι αγώνες τους λήγουν goal-goal, τότε το 1-1 (5.60 απόδοση) έχει πολύ τύχη.

Bet Tips : Ότι γράφουμε και διαβάζετε από την στήλη μας είναι μελετημένα από πολλές εκδοχές. Το 1-1 δεν το είπαμε στην τύχη, τα τελευταία τρία παιχνίδια τους με έδρα της Χάντερσφιλντ έληξαν όλα 1-1 τελικό σκορ.

Αφού, έχω ξεπεράσει κατά πολύ τις 300 λέξεις, μπορώ να γράψω λίγα λόγια για την χθεσινή μέρα. Ο στόχος όπως έιπα στην τελευταία μου επιλογή, ήταν να μην χάσουμε. Επιλέξαμε τρία ματς (2.50,2.10,2.38). Πιάσαμε δύο και έχουμε κέρδος, αν πιάναμε ένα θα είχαμε πίσω το 70% του πονταρίσματος. Δηλαδή μικ΄ρή η ζημιά αν γινόταν. Τώρα έχουμε ένα κέρδος 4.440 μονάδες. Σήμερα θα ποντάρουμε έναν μόνο αγώνα με 3.000 μονάδες από τα κέρδη μας. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, από τα κέρδη, μακάρι όλοι να παίζουμε από τα κέρδη μας.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη σας και την αγάπη σας στην στήλη μου. Στόχος μας είναι να είμαστε στην πρώτη τριάδα με τις περισσότερες επισκέψεις.


18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)