Select your timezone: Select
Betsoup

Μπλάκμπερν v Λιντς

02/01 21:45
Added 2017/02/01 20:54 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over 2.5 (Over/Under 2.5 Γκολ) @2.375 6/10 +8.25

Θα κλείσουμε τις προτάσεις απόψε με έναν αγώνα τσάμπιονσιπ. Να σας πω την αλήθεια, έγραψα πάνω από 500 λέξεις για τον αγώνα Γιάννινα - Πλατανιάς under 1.5 2.30 απόδοση. Δυστυχώς ο χρόνος δεν μας άφησε να ποντάρουμε. Ήμαρτον, το λέω από πέρσι, πρέπει να σταματήσει αυτό με την μία ώρα. Μισή ώρα καλά είναι.

Θα κλείσουμε τις προτάσεις απόψε με έναν αγώνα τσάμπιονσιπ. Να σας πω την αλήθεια, έγραψα πάνω από 500 λέξεις για τον αγώνα Γιάννινα - Πλατανιάς under 1.5 2.30 απόδοση. Δυστυχώς ο χρόνος δεν μας άφησε να ποντάρουμε. Ήμαρτον, το λέω από πέρσι, πρέπει να σταματήσει αυτό με την μία ώρα. Μισή ώρα καλά είναι.

Μετά το σοκ ένα ξέσπασμα

Ο τίτλος απευθύνεται για την ομάδα την Λιντς, η οποία αποκλείστηκε από ομάδα ερασιτεχνική 1-0.Σίγουρα περιμένουμε αντίδραση και ο αντίπαλος ιδανικός. Αν βγάλουμε τον αποκλισμό η Λιντς κάνει καλή πορεία 4-1-1 στην 4η θέση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ομάδα τον over (18 under - 10 over)αλλά θέλω να σταθείτε ότι τα 6 over είναι εκτός έδρας. Μια ομάδα στην πρώτη τετράδα, με έξι νίκες εκτός έδρας, με αποκλισμό σοκ το 2.30 είναι υπερβολικό. Αυτό το λέμε γιατί περιμένουμε τουλάχιστον δύο γκολ για εξιλέωση.

Η Μπλάκμπερν στην 23η θέση με κακή φόρμα 1-2-3,με 14 over, αλλά την χειρότερη εντός έδρας άμυνα. Τα παιχνίδια της είναι ανοιχτά, χαρακτηρίζοντε με πολλά γκολ και επειδή λόγω θέσεις θέλει πόντο ή πόντους θα πρέπει να σκοράρει. Απλώς εμείς θέλουμε να μπουν γκολ και ας νικήσει.

Θα μου πείτε γιατί δεν το προτείνω και goal-goal, επειδή περιμένω αντίδραση της Λιντς, μήπως και είναι σφικτή πίσω. Για τους πιο ρισκαδόρους το διπλό και over αξίζει μια τουφεκιά.

Εμείς βάζουμε τα δεδομένα, βλέπουμε την απόδοση, την φόρμα των ομάδων και επειδή διαλέγουμε over και όχι σημείο παίζουν ρόλο τα στατιστικά. Το over στο 2.35 με τα στοιχεία που έχουμε είναι λάθος της εταιρίας. Όταν σας λέω να διαβάζετε αποδόσεις, αυτό εννοώ, πριν βγει το ματς έλεγα στα χαρτιά μου το over 1.95 μέσο όρο. Αφού με το δίνουν πάνω από 2.00 αξίζει να πονταριστεί. Αυτό θα το κάνετε αποκτώντας πείρα. Η πείρα αποκτάτε από τις σφαλιάρες που τρώμε καθημερινά. Ο τρόπος σκέψης μου για το Στοίχημα όταν άρχισα το 1998 μέχρι τώρα 2017 είναι εντελώς διαφορετικός. Αυτό γιατί έκανα πολλά λάθη, αλλά μελετώντας και με την καθοδήγηση καλών δασκάλων έφτασα σε σημείο να διαβάζω τις αποδόσεις.

Επειδή περάσαμε τις 300 λέξεις θέλω να σταθώ στο τρόπο παιχνιδιού μου σήμερα. Έχουμε τρεις επιλογές 2.50,2.10 και 2.30. Αν πούμε ότι ποντάρουμε 10€ στο κάθε παιχνίδι, με μόνο ένα εύστοχο παίρνουμε πίσω το 70%. Αν πιάσουμε δύο έχουμε κέρδος, αν όλα τότε μια χαρά. Ο στόχος είναι να μην χάσουμε.

Τέλος ο μήνας Ιανουάριος τελείωσε, καλό είναι να μελετήσετε τι κάνατε. Εμείς σαν στήλη πιάσαμε 9 σημεία σε απόδοση 2.67, τα πονταρίσματα μας ήταν 3.18 και τα χαμένα στο 3.55. Άρα τι κάνω εγώ για τον Φεβρουάριο, χαμηλώνω τα πονταρίσματα μου στο μέσο όρο των κερδισμένων σημείων (2.67). Σήμερα ποντάρω κατά μέσο όρο 2.30. Άρα αφού τα εύστοχα μου είναι στο 2.67 έχω αρκετές πιθανότητες να πιάσω. Αν πόνταρα άνω του 3.00 ήταν έγκλημα, γιατί τα χαμένα μου είναι στο 3.55 επομένως πολύ πιθανό να χάνω τα σημεία.

Σας παρακαλώ να μελετάτε τα κείμενα μου, αφήστε τι προτείνω, απλά να βλέπετε τον τρόπο που προσεγγίζω το κάθε παιχνίδι και όχι τι διαλέγω.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)