Select your timezone: Select
Betsoup

Λάρισα v ΠΑΟΚ

02/01 19:30
Added 2017/01/31 23:39 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ναι (Ομάδα 2 να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ) @2.100 6/10 +6.60

Συνεχίζει το σερί του

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του Πρωταθλήματος, ο Παοκ (5-0-1) θα αντιμετωπίσει ένα από τους χειρότερους του πρωταθλήματος την Λάρισα (1-4-1). Μην σας ξεγελάει η μία ήττα, το ποδόσφαιρο που παίζει δεν είναι τόσο καλό, μην σας πω κακό.

Ο Πάοκ πάει με όλα τα όπλα του, τον Πριγιοβιτς, τον Ενρίκε, αλλά πάνω από όλα έχει την καλύτερη άμυνα τον τελευταίο καιρό (11-1 γκολ). Σε έξι αγώνες έχει δεχθεί ένα μόλις γκολ. Όλα ξεκινάνε από πίσω, αν δέσει η άμυνα όλα τα άλλα γίνονται.

Απλά στο κατάλληλο σημείο έχει ανεβεί η ομάδα του Ίβιτς, τώρα που οι άλλοι ψάχνονται. Ακόμα και ο Ολυμπιακός έχει την ασφάλεια της μεγάλης διαφοράς, γιατί η άμυνα του είναι σε μαύρα χάλια.

Με νίκη ο Πάοκ πάει στην δεύτερη θέση και δεν νομίζω να αφήσει την ευκαιρία. Θα πάει με το όπλο του, την άμυνα και θα κτυπήσει στην επίθεση. Τα νέα αποκτήματα θα βοηθήσουν σε αυτό, ένα γκολ θα τους ανεβάσει το κασέ.

ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η απόδοση του διπλού 1.50 δεν είναι για εμάς. Γι΄αυτό το λόγο κοιτάμε και σε άλλες επιλογές. Το λάθος που γράφω που είναι; Το διπλό χωρίς βάλει γκολ μια ομάδα δίνει 2.05. Ενώ να βγει διπλό χωρίς να δεχθεί γκολ 2.10. Απίθανο ε! To έχω γράψει, πρέπει να φύγει ο διαγωνισμός από αυτή την εταιρία. Πολλά τα λάθη τα οποία τα επισημαίνουμε συνέχεια στα κείμενα μου.

Δεν νομίζω ο Παοκ θα αφήσει την ευκαιρία να πάει δεύτερος να πάει χαμένοι. Έχει την φόρμα, έχει το υλικό, μπορεί να κερδίσει όπως έκανε στα Γιαννινα και Παναιτωλικό.

Το κακό ήταν ότι ο Παοκ δεν είχε χρόνο να προπονηθεί, αλλά μόνο την Τρίτη. Εκεί έριξε το βάρος ο Σέρβος στην τακτική και πως θα πρέπει να δει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο αντίπαλος παίζει εντός έδρας άρα θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να πάρει κάτι , έστω και ένα πόντο.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)